Kaip gauti spausdinti A22

Kaip spausdinti „iPhone 12“

Kaip spausdinti „iPhone“ 12

žingsnis po žingsnio, kad užfiksuotumėte „iPhone“ ekraną 12

Spausdinti „iPhone 12“ yra paprasta ir naudinga užduotis dalintis svarbia informacija, užfiksuoti specialias akimirkas ar net išspręsti problemas, susijusias su technine pagalba. Šiame straipsnyje parodysime, kaip tai padaryti greitai ir lengvai.

1 veiksmas: suraskite reikiamus mygtukus

„iPhone 12“, turite tuo pačiu metu paspausti šoninį mygtuką (esantį dešinėje įrenginio pusėje) ir mygtuką „Varsumas“ (esant kairėje įrenginio pusėje).

2 veiksmas: užfiksuokite ekraną

Paspaudę mygtukus, paminėtus ankstesniame žingsnyje, ekrane pamatysite animaciją ir išgirsite užrakto garsą.

3 žingsnis: Prieiga prie užfiksuoto vaizdo

Atlikus spausdinimą, vaizdas bus automatiškai išsaugotas jūsų nuotraukų galerijoje. Norėdami ją pasiekti, tiesiog atidarykite programą „Nuotraukos“ ir ieškokite naujausio ekrano fiksavimo.

papildomi patarimai

Dabar, kai žinote, kaip spausdinti „iPhone 12“, čia yra keletas papildomų patarimų, kaip maksimaliai išnaudoti šią funkciją:

  1. Norėdami pasidalyti spausdinimu iškart po to, kai jį užfiksavę, galite paliesti miniatiūrą, rodomą apatiniame kairiajame ekrano kampe. Tai atvers parinktis, kaip dalytis vaizdu pranešimu, el. Paštu, socialiniais tinklais, be kita ko.
  2. Jei norite redaguoti spausdinimą prieš dalindamiesi, bakstelėkite miniatiūrą, rodomą apatiniame kairiajame ekrano kampe, tada bakstelėkite „Redaguoti“. Tai atidarys pagrindinius redagavimo įrankius, tokius kaip pjovimas, piešimas ir teksto pridėjimas.
  3. Jei norite, taip pat galite užfiksuoti „iPhone 12“ ekraną naudodami „AssistIVeTouch“ funkciją. Norėdami jį suaktyvinti, eikite į „Reguliavimus“> „Prieinamumas“> „Touch“> „PadediveTouch“ ir įgalinkite parinktį. Toliau galite pasiekti virtualų mygtuką iš „AssistIveTouch“ ir pasirinkti parinktį „Ekrano fiksavimas“.
  4. Išvada

    Dabar, kai išmokote spausdinti „iPhone 12“, pasinaudokite šia funkcija, kad užfiksuotumėte svarbius momentus, pasidalytumėte svarbia informacija ir lengviau išspręstumėte problemas. Tikimės, kad šis straipsnis buvo naudingas ir kad galite kuo geriau išnaudoti savo „iPhone 12“!

Scroll to Top