Kaip spausdinti J2

Kaip spausdinti J2

Jei turite „Samsung J2“ išmanųjį telefoną ir turite atspausdinti ekraną, atėjote į reikiamą vietą! Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip tai padaryti paprasčiau ir greitai.

1 veiksmas: suraskite mygtukus

J2 mygtukai, reikalingi spausdinti, yra įrenginio priekyje. Kvietimo mygtukas yra dešinėje pusėje, o mygtukas sumažina garsumą kairėje.

2 žingsnis: Padėkite pirštus

Norėdami atspausdinti, turėsite teisingai pritvirtinti pirštus ant mygtukų. Įdėkite rodyklės pirštą pasukimo mygtuko apačioje, o vidurinį pirštą – mygtuko apačioje, sumažėja garsumas.

3 veiksmas: paspauskite mygtukus

Dabar, kai jūsų pirštai yra tinkamai išdėstyti, tuo pačiu paspauskite posūkio mygtuką, o mygtukas sumažina garsumą. Kelias sekundes laikykite juos paspaudus.

Kai tik numesite mygtukus, ekrane pamatysite animaciją ir išgirsite užrakto garsą, nurodydami, kad spausdinimas buvo sėkmingai paimtas.

4 žingsnis: Prieiga prie vaizdo

Atlikę spausdinimą, galite pasiekti vaizdą savo išmaniųjų telefonų galerijoje. Tiesiog atidarykite galerijos programą ir ieškokite aplanko „Ekrano kopijos“ arba „Ekranas užfiksuoja“. Ten rasite ką tik paėmę spausdinimą.

Dabar galite pasidalyti spausdinimu, siųsti jį pranešimu ar net redaguoti prieš dalindamiesi su kitais.

Mes tikimės, kad ši mokymo programa jums buvo naudinga išmokti spausdinti J2. Tai paprasta funkcija, tačiau ji gali būti labai naudinga daugelyje situacijų. Jei turite klausimų, palikite jį komentaruose!

Scroll to Top