Kaip spausdinti „Motorola G5“

Kaip spausdinti „Motorola G5

Jei turite „Motorola G5“ ir turite spausdinti iš savo įrenginio ekrano, nesijaudinkite, tai paprastas ir greitas procesas. Šiame straipsnyje parodysime, kaip tai padaryti žingsnis po žingsnio.

1 veiksmas: suraskite mygtukus

„Motorola G5“ mygtukai, reikalingi spausdinti, yra įrenginio priekyje. Jie yra:

  • mygtukas „Volume Down: “, esantis dešinėje įrenginio pusėje;
  • Maitinimo mygtukas: , esantis dešinėje įrenginio pusėje, tiesiai po mygtuku „Volume“.

2 veiksmas: ekrano paruošimas

Prieš imdamiesi spausdinimo, įsitikinkite, kad jūsų „Motorola G5“ ekrane rodoma būtent tai, ką norite užfiksuoti. Atidarykite programą, tinklalapį ar bet kurį kitą ekraną, kurį norite išsaugoti.

3 žingsnis: spausdinimo

paėmimas

Dabar, kai esate paruoštas ekrane, atlikite toliau pateiktus veiksmus, kad atliktumėte spausdinimą:

  1. Paspauskite ir laikykite mygtuką VOLOM;
  2. Laikydami mygtuką VOLOM, paspauskite maitinimo mygtuką;
  3. Kelias sekundes laikykite abu mygtukus.
  4. Atlikę šiuos veiksmus, išgirsite ekrano fiksavimo garsą ir pamatysite trumpą animaciją, nurodančią, kad spausdinimas buvo sėkmingai paimtas.

    4 veiksmas: Prieiga prie spausdinimo

    Atlikę spausdinimą, galite pasiekti jį naudodami „Motorola G5“ pranešimų juostą. Stumkite juostą žemyn ir pamatysite parinktį „Ekrano kopija“ arba „Ekrano fiksavimas“. Palieskite šią parinktį, jei norite peržiūrėti spausdinimą.

    Be to, spausdinimas taip pat bus išsaugotas jūsų įrenginio vaizdų galerijoje, aplanke „Ekrano kopijos“ arba „Ekranas užfiksuoja“. Galite pasiekti jį naudodami „Motorola G5“ galerijos programą.

    Dabar jūs žinote, kaip spausdinti „Motorola G5“. Tai yra paprastas ir naudingas procesas, norint užfiksuoti svarbias akimirkas, svarbią informaciją ar dar ką nors, ką norite išsaugoti. Tikimės, kad šis straipsnis jums buvo naudingas!

Scroll to Top