Kaip ranka spausdinti ant „Samsung A03“

Kaip spausdinti ant „Samsung A03“ su ranka

Jei turite „Samsung A03“ ir norite išmokti atsispausdinti ekraną naudodamiesi tik savo ranka, esate tinkamoje vietoje! Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio greitai ir lengvai atlikti šią funkciją.

1 veiksmas: suraskite mygtukus

Norėdami atspausdinti „Samsung A03S“ ranka, turite rasti teisingus mygtukus. „A03S“ būtini mygtukai yra mygtukas, skirtas sumažinti garsumą ir posūkio mygtuką.

2 veiksmas: Padėkite ranką

Naudodamiesi identifikuotais mygtukais, išdėstykite ranką, kad galėtumėte tuo pačiu metu paspausti mygtuką, kad sumažintumėte garsumą ir posūkio mygtuką.

3 veiksmas: paspauskite mygtukus

Dabar paspauskite mygtukus, kad sumažintumėte garsumą ir tuo pačiu metu įjungiate/išjungiate. Kelias sekundes laikykite juos paspaudus.

4 veiksmas: patikrinkite spausdinimą

Paspaudę mygtukus, išgirsite ekrano fiksavimo garsą ir ekrane pamatysite trumpą animaciją. Tai rodo, kad spausdinimas buvo sėkmingai paimtas.

Norėdami peržiūrėti spausdinimą, galite pasiekti savo „Samsung A03S“ vaizdų galeriją. Čia rasite naujausią ekrano fiksavimą ir galėsite pasidalyti arba redaguoti kaip savo pasirinkimą.

Dabar jūs žinote, kaip ranka spausdinti ant „Samsung A03“! Tai yra naudinga funkcija, norint užfiksuoti svarbias akimirkas, išsaugoti svarbią informaciją ar pasidalyti įdomiu turiniu su kitais.

Tikimės, kad šis vadovėlis buvo naudingas ir kad jūs galite kuo geriau išnaudoti savo „Samsung A03“. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite komentarą žemiau. Mes esame čia, kad padėtume!

Scroll to Top