Kaip dėvėti ilgą bagažinę su džinsais

Kaip dėvėti ilgą bagažinę su džinsais

Ilgi batai yra klasikinis ir universalus daiktas, kurį galima derinti su įvairių rūšių drabužiais, įskaitant džinsus. Šiame straipsnyje pateiksime keletą patarimų, kaip dėvėti ilgą bagažinę su džinsais ir išvaizdą. Patikrinkite!

1. Pasirinkite tinkamą įkrovos modelį

Yra keletas ilgų batų modelių, tokių kaip aukštakulniai, žemi kulniukai, su sagtimis, pakraščiais, be kita ko. Norėdami suderinti džinsus, rinkitės paprastesnį ir neutralų modelį, pavyzdžiui, juodą ar rudą batą. Taigi, jums bus lengviau sukurti skirtingą išvaizdą.

2. Sulenkite kelnių juostą

Vienas iš būdų pabrėžti ilgą bagažinę yra džinsų juostos lenkimas. Ši technika daro modernesnę išvaizdą ir leidžia bagažinei būti dėmesio centru. Pabandykite sulenkti juostą iki blauzdos aukščio arba tiesiai virš kulkšnies, atsižvelgiant į bagažinės ilgį.

3. Naudokite liesas ar tiesias kelnes

Kad būtų harmoningesnis vaizdas, rinkitės liesus džinsus arba tiesius, kai dėvite ilgą bagažinę. Šie kelnių modeliai geriau pritaiko kojas ir neleidžia audiniui palikti ar raukšlėti bagažinės srityje. Be to, teisingesnės kelnės padeda prailginti siluetą.

4. Lažybas dėl perdangų

Būdas, kaip atrodyti ilgu bagažine ir įdomesniais džinsais, yra lažintis dėl perdangų. Virš kelnių galite dėvėti laisvesnę palaidinę, pavyzdžiui, marškinius ar megztinį, ir užbaigti išvaizdą su striuke ar striuke. Šis derinys sukuria kontrastą tarp viršaus ir bagažinės, todėl atrodo stilingesnis.

5. Stiliai skiriasi

Ilgi batai gali būti dėvimi skirtingais išvaizdos stiliais, nuo kasdieniškiausių iki elegantiškiausių. Norėdami labiau atimti išvaizdą, sumaišykite bagažinę su suplėšytais džinsais ir pagrindiniu T -slenksčiu. Formaliesnėms progoms pasirinkti tamsius džinsus ir sudėtingesnę palaidinę. Naudokite kūrybiškumą ir išbandykite įvairius derinius!

Dabar, kai žinote, kaip dėvėti ilgą bagažinę su džinsais, tiesiog pritaikykite jį praktikoje ir sukkite išvaizdą. Nepamirškite pasirinkti įkrovos modelio, kuris leidžia jums patogiai ir pasitikėti savimi, ir pasinaudokite proga ištirti įvairias derinių galimybes. Smagiai!

Scroll to Top