Kaip elegantiškai naudoti apkarpytus

Kaip elegantiškai naudoti apkarpytus

Kaip elegantiškai naudoti apkarpytus

kas apkarpyta?

apkarpytas yra drabužis, kurio ilgis yra trumpesnis, paliekant dalį pilvo. Ši tendencija atsirado 1990 m. Ir pastaraisiais metais grįžo su viskuo, nes tai buvo moderni ir stilinga išeitis sudaryti keletą išvaizdų.

Kaip naudoti apkarpytą elegantišku būdu?

Nors tai yra drąsesnis gabalas, galima naudoti apkarpytą elegantišką ir rafinuotą. Peržiūrėkite keletą patarimų:

1. Pasirinkite tinkamą ilgį

Norėdami gauti elegantišką išvaizdą, pasirinkite apkarpytus, kurie palieka tik mažą odos juostelę, išvengdami perdėto. Idealiu atveju gabalas turėtų baigtis juosmens aukštyje arba tiesiai aukščiau.

2. Sumaišykite su aukštais juosmens gabalėliais

Norėdami subalansuoti išvaizdą, sujunkite apkarpytas su aukštais juosmens gabalėliais, tokiais kaip kelnės, sijonai ar šortai. Tai padeda ištempti siluetą ir daro išvaizdą elegantiškesnę.

3. Pasirinkite modernius audinius ir atspaudus

Pasirinkite apkarpytus iš kilmingiausių audinių, tokių kaip šilkas, nėriniai ar skalbiniai. Taip pat rinkitės diskretiškesnius ir sudėtingesnius atspaudus, tokius kaip juostelės ar poas.

4. Subalansuoja proporcijas

Jei apkarpytas yra teisingesnis ir trumpesnis, suderinkite su laisvesniais ir ilgesniais gabalėliais apačioje. Jei apkarpytas yra laisvesnis, suderinkite su teisingesniais gabalėliais apačioje, kad subalansuotumėte proporcijas.

5. Priedai yra būtini

Kad išvaizda būtų dar elegantiškesnė, investuokite į tokius priedus kaip karoliai, auskarai ir apyrankės. Jie padeda suteikti rafinuotą prisilietimą ir užbaigti išvaizdą.

Išvada

apkarpytas gali būti elegantiškas ir rafinuotas kūrinys, jei jis naudojamas teisingai. Vykdydami šiuos patarimus, galite sukurti nuostabią išvaizdą ir visada būti madoje. Nepamirškite jaustis patogiai ir pasitikėdami tuo, ką dėvi, nes tai yra svarbiausia!

Scroll to Top