Kaip naudoti saldžią papriką vištienoje

Kaip naudoti saldžią papriką vištienoje

„Sweet Paprica“ yra universalus ir skanus prieskonis, kuris gali suteikti ypatingą įspūdį vištienos patiekalams. Jei ieškote būdų, kaip naudotis saldžiu paprika, norėdami pabrėžti savo vištienos skonį, atėjote į reikiamą vietą! Šiame tinklaraštyje mes išnagrinėsime įvairius būdus, kaip naudoti šį skanų prieskonį. Nagi!

saldi paprica marinade

Vienas iš paprasčiausių ir efektyviausių būdų, kaip naudoti saldų papriką vištienoje, yra marinato paruošimas. Saldus paprikos marinatas prideda rūkytą ir šiek tiek aštrų skonį vištienos mėsai. Norėdami pagaminti marinatą, jums reikės:

  • 2 šaukštai saldžių paprikų
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Sumaišykite visus ingredientus į dubenį ir supilkite ant vištienos gabalėlių. Leiskite jūreiviui į šaldytuvą mažiausiai 1 valandą arba, pageidautina naktį. Tada kepkite, kepkite arba kepkite vištieną pagal jūsų pasirinkimą. Rezultatas bus sultinga vištiena, pilna skonio!

sausas saldžiųjų paprica prieskonis

Kitas būdas naudoti saldžią papriką vištienoje yra sausų prieskonių paruošimas. Šie prieskoniai gali būti naudojami vištos pagardinimui prieš virimą arba kaip aštrų, kad pabarstytų paruoštą vištieną. Čia yra paprastas sauso saldaus paprikos sezono receptas:

  1. 2 šaukštai saldžių paprikų
  2. 1 šaukštas druskos
  3. 1 šaukštas česnako miltelių
  4. 1 šaukštelis juodųjų pipirų
  5. 1 arbatinis šaukštelis svogūnų miltelių
  6. 1 arbatinis šaukštelis dempingo miltelių
  7. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje ir laikykite hermetiškame inde. Norėdami naudoti, prieš kepant, patrinkite sausus prieskonius ant vištienos gabalėlių. Taip pat galite pabarstyti sausus prieskonius ant vištienos, paruoštos pridėti papildomą skonio prisilietimą.

    vištienos receptas su saldžiu paprika

    Dabar, kai žinote du būdus, kaip naudoti saldų papriką vištienoje, pasidalykime skaniu receptu, kurį galite išbandyti:

    kepta vištiena su saldžiu paprika

    ingredientai:

    • 4 vištienos gabalėliai (šlaunys ir pervargimai)
    • 2 šaukštai saldžių paprikų
    • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
    • 2 maltos česnako skiltelės
    • 1 šaukštas citrinos sulčių
    • Druska ir pipirai pagal skonį

    Paruošimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę 200 ° C temperatūroje
    2. Dubenyje sumaišykite saldų papriką, alyvuogių aliejų, česnaką, citrinos sultis, druską ir pipirą.
    3. Įtrinkite šį mišinį ant vištienos gabalėlių, būtinai uždengdami visas puses.
    4. Įdėkite vištieną į kepimo indą ir kepkite maždaug 40 minučių arba kol virti ir auksai.
    5. Patiekite skrudintą vištieną su pasirinktais patiekalais ir mėgaukitės!
    6. Saldus paprikas prideda unikalų ir nenugalimą skonį vištienai, todėl bet koks patiekalas tampa ypatingesnis. Išbandykite šiuos patarimus ir receptą ir sužinokite, kaip saldžioji paprika gali paversti jūsų vištieną tikru malonumu!

Scroll to Top