Kaip pasigaminti baltą keptuvę su pienu miltelių

Kaip pasigaminti baltą keptuvę su pieno milteliais

Jei esate baltojo šokolado gerbėjas ir ieškote skanaus ir lengvai pagaminamo recepto, atėjote į reikiamą vietą! Šiame tinklaraštyje mes išmokysime, kaip pasigaminti skanų baltą keptuvę šokoladą, naudojant pieną milteliniu pienu. Pasiruoškite džiaugtis šiuo nenugalimu desertu!

ingredientai:

  • 200 g baltojo šokolado bare
  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 1 puodelis pieno miltelių
  • 1 šaukštas sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė

paruošimo režimas:

  1. Keptuvėje ištirpinkite baltąjį šokoladą vandens vonioje.
  2. Įpilkite kondensuoto pieno ir gerai išmaišykite, kol jis gaus homogeninį mišinį.
  3. Įpilkite pieno miltelių ir maišykite, kol visi ingredientai bus gerai sujungti.
  4. Įpilkite sviesto ir vanilės esmės, nuolat maišydami.
  5. Judėkite per silpną ugnį, kol mišinys pradės nelipti iš keptuvės dugno.
  6. Išjunkite ugnį ir supilkite baltąjį šokoladą į sviestą, suskirstytą keptuvę.
  7. Leiskite atvėsti kambario temperatūroje ir šaldykite mažiausiai 2 valandas.
  8. Po aušinimo laiko išpjaustykite baltąjį šokoladą ir supjaustykite gabalėliais.
  9. Jei norite, papuoškite baltojo šokolado drožlėmis arba ant viršaus pabarstykite miltelių pieną.
  10. Dabar paragaukite savo skanios baltos keptuvės su pieno keptuve milteliais! Šis receptas puikiai tinka tarnauti kaip desertas arba suteikti kažkam ypatingą. Mėgaukitės!

    apie baltąjį šokoladą:

    Baltasis šokoladas gaminamas iš kakavos sviesto, nepridedant kakavos makaronų. Todėl jis turi šviesos spalvos ir švelnesnio skonio, palyginti su pieno šokoladu ar kartaus.

    patarimas:

    Pabandykite į receptą pridėti pjaustytų riešutų ar džiovintų vaisių, kad jūsų baltas keptuvės baltasis šokoladas būtų ypatingas.

    Tikimės, kad jums patiko šis receptas ir kad galėsite mėgautis skanėmis akimirkomis su savo namų šokoladu, pagamintu namuose. Pasidalinkite šiuo receptu su savo draugais ir šeima ir padarykite juos burnos tirpimą!

Scroll to Top