Kaip pamatyti Shein drabužių ID

Kaip pamatyti Shein drabužių id

„Shein“ yra mados internetinė parduotuvė, siūlanti įvairius drabužius, aksesuarus ir batus moterims, vyrams ir vaikams. Su prieinamomis kainomis ir įvairiausiais stiliais, Shein tapo populiariu pasirinkimu tiems, kurie nori būti madingi, neišleidžiant daug.

Vienas iš bendrų Shein klausimų yra tarsi drabužių ID paieška svetainėje. ID yra vienas numeris, priskirtas kiekvienam produktui, ir gali būti naudingas nuorodoms ar bendrinti su kitais.

žingsnis po žingsnio surasti Shein drabužių ID:

  1. Prieiga prie „Shein“ svetainės savo mėgstamoje naršyklėje.
  2. Naršykite svetainę ir raskite drabužius, kuriuos norite gauti ID.
  3. Norėdami atidaryti produkto puslapį, spustelėkite vaizdą arba produkto pavadinimą.
  4. Produkto puslapyje, nusileiskite, kol rasite skiltį „Produkto detalė“.
  5. Ieškokite skaičių ar kodų šalia produkto informacijos. Tai drabužių ID.
  6. Svarbu pažymėti, kad ne visi „shein“ produktai produktų puslapyje turi matomą tuščiąja eiga. Kai kurie produktai gali turėti tik vidinį kodą, kuris klientams nerodomas.

    Jei produkto puslapyje nerandate drabužių ID, galite susisiekti su „Shein“ klientų palaikymu, kad gautumėte papildomos pagalbos. Jie galės padėti rasti jums reikalingą informaciją.

    Tikimės, kad šis vadovas jums buvo naudingas rasti Shein ID ID. Dabar galite lengvai pasidalyti mėgstamais kūriniais su draugais arba ieškoti jų forumuose ir socialiniuose tinkluose.

    Atminkite, kad Sheinas nuolat atnaujinamas iš jūsų katalogo, todėl produktai ir jūsų informacija laikui bėgant gali keistis. Visada patikrinkite naujausią informaciją oficialioje „Shein“ svetainėje.

Scroll to Top