Kaip pamatyti seną „WhatsApp“ būseną

Kaip pamatyti seną „WhatsApp“ būseną

Ar jūs kada nors susimąstėte, kaip gerai būtų vėl pamatyti tą seną statusą, kurį draugas paskelbė „WhatsApp“? Deja, programa nesiūlo savaime esančios galimybės peržiūrėti seną būseną, tačiau yra keletas būdų, kaip ją apeiti. Šiame straipsnyje mes išnagrinėsime keletą patarimų ir gudrybių, padedančių jums pamatyti seną būseną „WhatsApp“.

1. Atsarginę būseną

Būdas užtikrinti, kad ateityje pamatytumėte seną būseną, yra sukurti atsarginę kopiją. Norėdami tai padaryti, atlikite toliau pateiktus veiksmus:

  1. Atidarykite „WhatsApp“ ir eikite į skirtuką „Būsena“.
  2. Bakstelėkite trijų taškų piktogramą viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite „Nustatymai“.
  3. „Būsenos nustatymai“, suaktyvinkite parinktį „Išsaugokite galerijoje“.
  4. Nuo šiol visa jūsų rodoma būsena bus išsaugota jūsų nuotraukų galerijoje, leidžiant bet kuriuo metu jais pasiekti.

    2. Naudokite trečiųjų šalių programas

    Yra keletas galimų trečiųjų šalių programų, leidžiančių peržiūrėti seną būseną „WhatsApp“. Šios programos paprastai veikia atsarginę būseną tuo metu, kai jie žiūrima. Kai kurie populiarūs pavyzdžiai yra šie:

    Prieš naudodamiesi bet kuria trečiųjų šalių programa, būtinai perskaitykite apžvalgas ir patikrinkite, ar ji yra patikima.

    3. Paprašykite savo draugo iš naujo pateikti

    Jei tikrai norite pamatyti seną draugo statusą, paprasta galimybė yra paprašyti jo pakelti jums statusą. Nors tai gali būti šiek tiek nepatogu, tai garantuojamas būdas vėl pamatyti statusą.

    Išvada

    Nors „WhatsApp“ nesiūlo vietinės galimybės pamatyti seną būseną, yra keletas alternatyvų, kurias galite išbandyti. Pagrindinė būsena, trečiųjų šalių programų naudojimas ar paprašius draugų iš naujo yra keletas variantų, kurie gali padėti pamatyti tą būseną, kuria jums dar kartą patiko. Visada nepamirškite būti atsargūs naudodamiesi trečiųjų šalių programomis ir įsitikinkite, kad saugote savo privatumą.

    Tikimės, kad šis straipsnis buvo naudingas, ir jūs galite pamatyti seną norimą būseną „WhatsApp“. Smagiai tyrinėkite!

Scroll to Top