Kaip tapti Umbanda

Kaip tapti Umbanda: pažinkite religiją ir jos ritualus

Umbanda yra Brazilijos religija, kurioje maišomi katalikybės, spiritizmo, saldainių ir kitų Afrikos tradicijų elementai. Jei norite tapti Umbanda, svarbu suprasti šios religijos principus ir ritualus. Šiame straipsnyje mes išnagrinėsime veiksmus, kaip tapti Umbanda ir kaip įsitraukti į Umbandos bendruomenę.

Kas yra „Umbanda“?

Umbanda yra religija, atsirandanti Brazilijoje XX amžiaus pradžioje. Tai sujungia dvasingumo, saldainių ir katalikybės elementus, taip pat vietinių ir kardecistų įtaką. Umbanda tiki, kad egzistuoja vienas dievas, žinomas kaip Olorum, ir bendravimas su dvasiomis per terpes.

žingsniai tapti umbanda

  1. Umbandos tyrimas: Prieš tapdami Umbanda, svarbu mokytis apie religiją. Perskaitykite knygas, žiūrėkite dokumentinius filmus ir kalbėkite su praktikais, kad suprastumėte Umbanda principus ir ritualus.
  2. Raskite kiemą: Kitas žingsnis yra rasti „Umbandos kiemą“ šalia jūsų. Terreiros yra tos vietos, kur rengiami Umbanda ritualai. Ieškokite rimtų ir gerbiamų Terreiros, kur galite tinkamai išmokti ir praktikuoti religiją.
  3. Dalyvaukite ritualuose: lankydamiesi kieme, turėsite galimybę dalyvauti Umbanda ritualuose. Būkite atviras mokytis ir gerbti Terreiro tradicijas ir hierarchijas.
  4. Sukurkite savo terpę: Medicinos šaltinis yra svarbi Umbandos dalis. Jei manote, kad turite vidutinio lygio įgūdžius, siekite juos tobulinti naudodamiesi tokiomis praktikomis kaip inkorporacija ir psichografija.
  5. Studijuokite pagrindus: Be ritualų, svarbu ištirti Umbandos pagrindus, tokius kaip Orishas, ​​dvasiniai vadovai ir dainuojami taškai. Gilina šias žinias, kad sustiprintų jūsų „Umbandos“ praktiką.
  6. Būkite pagarbūs ir etiški: kaip ir bet kurioje religijoje, labai svarbu būti pagarbiam ir etiškam Umbandos praktikai. Gerbkite kitus praktikus, dvasią ir prigimtį. Venkite netinkamo įgytų žinių naudojimo ir visada siekite dvasinės gerovės ir evoliucijos.
  7. Dalyvavimas Umbanda bendruomenėje

    Be to, kad atliksite aukščiau pateiktus veiksmus, svarbu įsitraukti į Umbanda bendruomenę, kad sustiprintų jų praktiką ir mokymąsi. Prisijunkite prie renginių, paskaitų ir „Umbandos“ kursų. Pasitarkite su kitais „Umbandists“, pasidalykite patirtimi ir užduokite savo klausimus. Umbanda bendruomenė yra svetinga ir visada nori padėti naujiems praktikams.

    Tapdami Umbanda, jūs pateksite į religiją, kurioje gausu dvasinių tradicijų ir žinių. Visada nepamirškite praktikuoti Umbandos pagarbiai, meile ir atsidavimu, visada siekdami dvasinio augimo ir padėti kitiems.

Scroll to Top