Kaip atliekama mastopeksija

Kaip pagaminta mastopeksija

Mastopeksija, dar žinoma kaip krūties kėlimas, yra chirurginė procedūra, kuria siekiama pakelti ir pakeisti krūtis, suteikianti jaunesnę ir tvirtą išvaizdą. Šiame straipsnyje paaiškinsime, kaip atliekama ši operacija ir kokia būtina priežiūra pooperacinio metu.

Kas yra mastopeksija?

Mastopeksija yra skirta moterims, kurios sustingusios krūtis, dėl genetinių veiksnių, senėjimo, žindymo ar svorio metimo. Procedūros metu plastikos chirurgas pašalina odos perteklių ir areolos bei krūties audinio perkėlimą, užtikrindamas jaunesnį ir padidintą išvaizdą.

Kaip atliekama operacija?

Mastopeksija atliekama atliekant bendrąją nejautrą ir gali trukti nuo dviejų iki trijų valandų, atsižvelgiant į atvejį. Plastikos chirurgas daro pjūvius aplink Areolą ir kai kuriais atvejais taip pat krūties apačioje. Per šiuos pjūvius pašalinama perteklinė oda, o krūties audinys perkeliamas ir atnaujinamas.

Kai kuriais atvejais gali būti reikalaujama, kad silikono implantai suteiktų daugiau tūrio ir palaikymo krūtinėms. Plastikos chirurgas įvertins implantų poreikį priešoperacinės konsultacijos metu.

pooperacinė priežiūra

Po mastopeksijos svarbu laikytis visų medicinos gairių, kad būtų užtikrintas geras pasveikimas. Kai kurios bendros atsargumo priemonės yra:

  1. pasveikimo laikotarpiu dėvėkite tinkamą chirurginę liemenėlę;
  2. Venkite intensyvios fizinės veiklos ir svorio kėlimo;
  3. Varžykite gydytojo išrašytus vaistus;
  4. Venkite tiesioginio saulės poveikio krūtyse;
  5. Dalyvaukite lydimosiose konsultacijose su plastikos chirurgu.
  6. Svarbu pažymėti, kad kiekvienas atvejis yra unikalios, o pooperacinės gairės gali skirtis. Norint užtikrinti saugų ir patenkinamą atsigavimą, būtina laikytis visų medicininių rekomendacijų.

    mastopeksijos rezultatai

    Mastopeksijos rezultatai matomi iškart po operacijos, tačiau galutiniam rezultatui gali užtrukti kelias savaites ar mėnesius, nes patinimas mažėja ir krūtys nusistovi. Svarbu turėti realių lūkesčių ir suprasti, kad kiekvieno paciento rezultatas gali skirtis.

    Mastopeksija yra saugi ir veiksminga krūties sustingimo ištaisymo procedūra. Jei esate nepatenkinti savo krūties išvaizda ir norite įgyti jaunesnį ir tvirtą išvaizdą, pasitarkite su specializuotu plastikos chirurgu, kad įvertintumėte jūsų bylą ir gautumėte visą reikiamą informaciją apie mastopeksiją.

    Nuorodos:

    1. Brazilijos estetinių plastinės chirurgijos draugijos
    2. Amerikos plastinių chirurgų draugija