Kaip pagamintas iš dvigubo smakro

Kaip „Lipo de Padded“?

tėčio lūpos, dar žinomos kaip Dinline liposuction, yra estetinė procedūra, kuria siekiama pašalinti perteklių lokalizuotus riebalus žemiau smakro, žinomo kaip pabaiga. Tai yra technika, kurios labai siekia žmonės, norintys turėti labiau apibrėžtą ir harmoningą veido kontūrą.

Kas yra dvigubas smakras?

DIN yra riebalų kaupimasis, susidarantis kaklo srityje po smakru. Tai gali sukelti keletas veiksnių, tokių kaip genetinis polinkis, senėjimas, svorio padidėjimas ir oda. Smakro buvimas gali sukelti estetinį diskomfortą ir paveikti žmonių savarankiškumą.

Kaip yra lipo de lipo?

DP lipo yra chirurginė procedūra, kurią turėtų atlikti specializuotas plastikos chirurgas. Pirmasis žingsnis yra medicininis įvertinimas, kurio metu profesionalas išanalizuos pašalintų riebalų kiekį ir odos būklę regione.

Chirurgija atliekama atliekant vietinę anesteziją ir sedaciją arba kai kuriais atvejais bendrą anesteziją. Chirurgas daro mažus pjūvius po smakru ir naudoja smulkias kanalus, kad siektų riebalų pertekliaus. Svarbu pabrėžti, kad padalijimo lipo nėra nurodytas odos sumažėjimui gydyti, tik pašalinant lokalizuotus riebalus.

atkūrimas ir rezultatai

Po operacijos įprasta, kad pacientas turi patinimą ir kraujosruvus gydomame regione. Norint padėti atsigauti ir sumažinti patinimą, rekomenduojama naudoti gniuždomąjį diapazoną. Svarbu laikytis visų medicinos gairių, pavyzdžiui, vengti fizinių pastangų ir išlaikyti sveiką mitybą.

Chin Lipo rezultatai palaipsniui suprantami, nes mažėja patinimas. Paprastai galima pastebėti reikšmingą kaklo ir smakro kontūro pagerėjimą, suteikiant jaunesnį ir harmoningą veido žvilgsnį.

galutiniai aspektai

Dvigubo smakro lipo yra saugi ir veiksminga procedūra, skirta pašalinti riebalų perteklių kaklo srityje. Tačiau norint atlikti procedūrą, būtina ieškoti kvalifikuoto ir patyrusio plastikos chirurgo, taip užtikrinant patenkinamus rezultatus ir sumažinant riziką.

Atminkite, kad kiekvienas atvejis yra unikalus, ir tik gydytojas gali įvertinti, ar „Double-Lipo“ jums tinka. Prieš priimdami sprendimą, suplanuokite susitikimą ir užduokite visus klausimus.

Scroll to Top