Kaip pasidaryti žiedinius kopūstus mikrobangų krosnelėje

Kaip padaryti žiedinius kopūstus mikrobangų krosnelėje

žiediniai kopūstai yra universali ir sveika daržovė, kurią galima paruošti įvairiais būdais. Praktinis ir greitas pasirinkimas yra žiedinių kopūstų gaminimas mikrobangų krosnelėje. Šiame straipsnyje mes išmokysime paprastą žingsnį po žingsnio paruošti šį skanų receptą.

ingredientai:

  • 1 vidutinis žiedinių kopūstų
  • Sal pagal skonį
  • pipirai pagal skonį
  • alyvuogių aliejus

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: paruošimas

Pradėkite nuo žiedinių kopūstų gerai nuplaukite žiedinius kopūstus ir pašalindami lapus bei stiebą. Supjaustykite žiedinius kopūstus į mažas gėles.

2 žingsnis: grūdinimas

Dubenyje pagardinkite žiedinių kopūstų gėles su druska, pipirais ir lašeliu alyvuogių aliejaus. Gerai išmaišykite, kad visi gabalai būtų grūdinami.

3 žingsnis: mikrobangų krosnelės virimas

Žiedinių kopūstų gėles sudėkite į mikrobangų krosnelės indą. Uždenkite indą dangčiu arba mikrobangų krosnele plastikine plėvele.

Mikrobangų krosnelė yra didele galia maždaug 5 minutes. Patikrinkite žiedinių kopūstų tekstūrą ir, jei reikia, kaitinkite dar keletą minučių, kol jis bus minkštas.

4 žingsnis: apdaila

Atsargiai išimkite iš mikrobangų krosnelės, nes talpykla bus karšta. Prieš patiekdami leiskite stovėti kelioms minutėms.

Mikrobangų žiediniai kopūstai yra minkšti ir skanūs, tai yra puiki galimybė palydėti kelis patiekalus. Galite tarnauti kaip mėsos, žuvies ar net kaip ingrediento stebėjimas salotose.

Išbandykite šį praktinį ir sveiką receptą ir greitai ir lengvai mėgaukitės visais žiedinių kopūstų pranašumais!

Nuorodos:

  1. „Tudo Gostoso-Cabbage“ pajamos iš mikrobangų
  2. „Panelinha-Cave-Flor“ mikrobangose ​​
  3. vaizdas:


    mikrobangų caullow>
    Iliustracinis kopūstų vaizdas mikrobangų krosnelėje

Scroll to Top