Kaip pasigaminti keptų viršūnių šlaunų

Kaip pasigaminti keptą viršūnę šlaunį

Jei esate keptos vištienos gerbėjas, jums tikrai patiks išmokti, kaip namuose gaminti keptas namų šlaunis. Šis receptas yra paprastas, skanus ir puikiai tinka specialiems pietums ar vakarienei. Patikrinkite žingsnis po žingsnio?

ingredientai:

  • 4 vištienos šlaunys
  • 4 vištienos sobrecoxes
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • 1 puodelis kviečių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikos
  • Kepti aliejus

paruošimo režimas:

  1. Pagardinkite vištienos šlaunis ir vištieną su druska, juodaisiais pipirais, pjaustytomis česnakais ir citrinos sultimis. Tegul jūrinė mažiausiai 30 minučių.
  2. Ant gilaus patiekalo sumaišykite miltus su paprika.
  3. Pereikite vidutinio klimato šlaunis ir pergalę miltų mišinyje, užtikrindami, kad jos yra labai bosinės.
  4. Įkaitinkite aliejų keptuvėje arba gilioje keptuvėje.
  5. Kepkite šlaunis ir pergalę karštoje aliejų iki auksinės ir traškios. Įsitikinkite
  6. Nuimkite keptą vištieną ir padėkite ją ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais, kad absorbuotų aliejaus perteklių.
  7. Patiekite vis dar karštas šlaunis ir pergalę, lydimas kepsninės padažo, majonezo ar kito pasirinkto padažo.
  8. Dabar jūs žinote, kaip paprasčiau ir praktiškai gaminti keptas šlaunis. Šis receptas yra puikus, kad nustebintų šeimą ar draugus per specialius pietus ar vakarienę. Išbandykite tai ir geras apetitas!

    Kepta vištiena yra labai populiarus patiekalas įvairiose kultūrose visame pasaulyje. Jis žinomas dėl nenugalimo traškumo ir skonio. Overcox šlaunys yra vištienos dalis, kuri kepama dar skanesnė, nes oda yra labai auksinė ir traški.

    Patikrinkite kitus skanius receptus su vištiena:

    Pažiūrėkite, ką kai kurie žmonės, patyrę šį receptą, turi pasakyti:

    • “Tai buvo nuostabu! Vištiena buvo labai traški ir skani”. – Maria
    • “Tai yra geriausias keptas perteklinis šlaunų receptas, kokį aš kada nors paragavau. Aš rekomenduoju!” – João
    • “Tiesiog skanu! Aš tikrai tai padarysiu dar kartą”. – Ana

    Keletas patarimų, kad jūsų vištiena būtų kepta dar skaniau:

    • Iš anksto pagardinkite vištieną, kad skoniai galėtų įsiskverbti į mėsą.
    • Leiskite vištienai pailsėti kelias minutes prieš kepdami, kad miltai geriau pridėtų.
    • Naudokite pakankamai aliejaus keptuvėje uždengti vištieną, tačiau nepersistenkite, kad nepaliktumėte patiekalo labai riebaus.
    • Jei norite, galite pridėti kitų prieskonių į miltų mišinį, pavyzdžiui, rūkytą papriką, česnako miltelius ar sausas žoleles.

    Čia yra vaizdas, kad tau būtų burnos vanduo:

    Kepta Overcox šlaunis

    <Žmonės taip pat klausia>

    Dažnai užduodami klausimai apie Coxa Fry:

    1. Ar galiu naudoti kitus vištienos pjūvius, kad padaryčiau šį receptą?
    2. Kas yra geriausia sekti kepti pervargusiems šlaunims?
    3. Aš galiu pasigaminti šį receptą nenaudodamas kviečių miltų?

      Suraskite geriausius restoranus, kuriuose patiekiami keptos viršūnės šlaunys jūsų regione:

      <Žinių skydelis>

      Sužinokite daugiau apie keptą vištieną:

      Dažnai užduodami vištienos klausimai:

      1. Kokia yra geriausia vištienos kepimo temperatūra?
      2. Kaip> kaip užkirsti kelią vištienai tapti riebi?

      3. Ar galiu pakartotinai naudoti naudotą aliejų kepti vištieną?
      4. Peržiūrėkite naujausias keptų vištienos naujienas:

        Žr. Daugiau apetitų keptų šlaunies šlaunų vaizdų:

        • Fried Overcox šlaunys
        • Fried Overcox šlaunys
        • Fried Overcox šlaunys

        Sužinokite, kaip pasigaminti keptą viršūnę, žiūrint šį vaizdo įrašą: