Kaip pasigaminti baltą tapijokos kuskusą

Kaip padaryti baltą tapijokos kuskusą

Tapioca balta kuskusa yra skanus tipiškas šiaurės rytų Brazilijos desertas. Pagaminta iš paprastų ir lengvų ingredientų, tai yra puiki galimybė tarnauti vakarėliuose, šeimos susitikimuose ar tiesiog paragauti ypatingos dienos. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume baltą kuskusą iš nenugalimo tapijokos.

ingredientai:

  • 500 g granuliuotos tapijokos
  • 1 litras pieno
  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 200 ml kokosų pieno
  • 1 žiupsnelis druskos
  • tarkuotas kokosas pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Į didelį dubenį padėkite granuliuotą tapioką ir atidėkite.
  2. Keptuvėje pašildykite pieną ant vidutinės ugnies, kol jis pradės virti.
  3. Supilkite karštą pieną ant tapijokos ir gerai išmaišykite.
  4. Tepioka tegul pailsėja maždaug 30 minučių, kol visas skystis sugeria.
  5. Nors tapioka ilsisi, paruoškite sirupą su kondensuotu pienu, kokosų pienu ir žiupsneliu druskos. Atnešite silpną ugnį, nuolat maišydami, kol kreminė konsistencija.
  6. Supilkite sirupą ant hidratuotos tapijokos ir švelniai sumaišykite.
  7. Perduokite mišinį į aliejaus suteptą pudingo formą.
  8. Šaldykite mažiausiai 4 valandas arba kol kuskusas bus tvirtas.
  9. Unsold baltas tapijokos kuskusas ir papuoškite tarkuotu kokosu.
  10. Jei norite, prieš šaldydami galite pridėti tarkuotą kokosą prie tešlos, kad kuskusas būtų dar skanesnis.

    Parengta! Dabar jūs žinote, kaip pasigaminti skanų baltą tapijokos pusę. Patiekite šaltai ir mėgaukitės šiuo tradiciniu ir nenugalimu desertu.

    geras apetitas!

Scroll to Top