Kaip padaryti pubos kuskusą

Kaip padaryti pubos kuskusą

Pubos kuskusas yra tipiškas šiaurės rytų virtuvės subtilumas, ypač populiarus Pernambuco, Paraíba ir Alagoas valstijose. Pagaminta iš „Brava Cassava“, dar žinoma kaip „Puba“, „Puba Cususcous“ yra skanus ir universalus patiekalas, kurį galima vartoti per pusryčius, tokius kaip akompanimentas ar net kaip pagrindinis patiekalas. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip pasigaminti skanų pubos kuskusą.

ingredientai:

  • 500 g tarkuoto pubos
  • 2 puodeliai vandens
  • 1 šaukštas sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

paruošimo režimas:

1 žingsnis: Masės paruošimas

Dubenyje sumaišykite tarkuotą pubą su vandeniu ir leiskite atsistoti maždaug 30 minučių. Tai padės sudrėkinti tešlą ir palengvins virimo procesą.

2 žingsnis: Tešlos virtuvė

Po poilsio laiko pubos tešlą sudėkite į keptuvę ir įpilkite sviesto bei druskos. Atneškite į vidutinę ugnį ir nuolat maišykite, kol tešla pradės išsiskirti iš keptuvės dugno. Šis procesas užtruks apie 15–20 minučių.

3 žingsnis: Kuskūnio liejimas

Kai tešla vis dar karšta, įdėkite ją į skylės formą viduryje, anksčiau sutepta sviesto. Gerai paspauskite, kad jis būtų kompaktiškas ir vienodas. Leiskite jam keletą minučių atvėsti prieš nesuvokdami.

4 žingsnis: Pusūnuko patiekimas

Nusiminkite kuskusą ant porcijos lėkštės ir papuoškite pagal skonį. „Puba“ kuskusas gali būti patiekiamas karštas arba šaltas, lydimas sviesto, varškės sūrio, saulės mėsa, be kitų tipinių regiono ingredientų.

Dabar, kai išmokote gaminti pubos kuskusą, išbandykite šį šiaurės rytų malonumą savo namuose ir nustebinkite unikaliu šio tradicinio patiekalo skoniu. Geras apetitas!






<Žmonės taip pat klausia>

<Žinių skydelis>



Scroll to Top