Kaip pasigaminti caja saldainius

Kaip pasigaminti caja candy

„Caja Candy“ yra skanus tipiškas Brazilijos virtuvės desertas, pagamintas iš „Caja“ vaisių, dar žinomas kaip anakardžiai. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio išmokysime paruošti šį nenugalimą delikatesą.

ingredientai:

  • 1 kg prinokęs Caja
  • 500 g cukraus
  • 1 puodelis vandens
  • 1 šaukštas citrinos sulčių

paruošimo režimas:

  1. Gerai nuplaukite statines ir nuimkite veržles;
  2. Nulupkite konteinerius ir supjaustykite juos į mažus gabalėlius;
  3. Keptuvėje sudėkite supjaustytus karoliukus, cukraus, vandens ir citrinos sultis;
  4. Atneškite vidutinį ugnį ir virkite maždaug 40 minučių, retkarčiais pamaišydami;
  5. Kai Cajas yra labai minkšti, o skystis sumažėja, išjunkite ugnį;
  6. Naudodamiesi maišytuvu ar maišytuvu, muškite mišinį, kol jis įgaus vienalytę konsistenciją;
  7. Grąžinkite keptuvę per silpną ugnį ir virkite dar 10 minučių, visada maišydami;
  8. Išjunkite šilumą ir leiskite saldainiams atvėsti;
  9. Perkelkite į sterilius stiklinius stiklainius ir laikykite jį šaldytuve.
  10. „Caja Candy“ yra paruoštas mėgautis! Jis gali būti patiekiamas grynas, pavyzdžiui, sūrio akompanimentas ar net pyragų ir pyragų užpildymas. Jo minkšta tekstūra ir saldus skonis užkariauja bet kokį skonį.

    patarimas: Jei norite, galite pridėti gvazdikėlių ar cinamono ant virimo metu

    Mėgaukitės šiuo receptu ir nustebinkite savo šeimą ir draugus naminiais ir skaniais „Caja Candy“. Geras apetitas!

Scroll to Top