Kaip gaminti vištieną keptuvėje

Kaip pasigaminti vištieną Pan

Jei ieškote praktinio ir skanaus vištos paruošimo keptuvėje recepto, atėjote į reikiamą vietą! Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus paprastą ir greitą žingsnį po žingsnio, kad padarytume sultingą ir kvapnią vištieną. Nagi?

ingredientai:

  • 1 kg vištienos gabalėliuose
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 3 maltos česnako skiltelės
  • 1 susmulkinti pomidorai
  • 1 susmulkinti pipirai
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikos
  • 1 šaukštelis kmyno
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikos
  • 1 puodelis vandens
  • 1 citrinos sultys
  • Susmulkintos petražolių, kad papuoštų

paruošimo režimas:

  1. Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje.
  2. Įpilkite svogūnų ir česnako bei pakepinkite iki auksinės.
  3. Įpilkite vištienos ir leiskite paruduoti visas puses.
  4. Įpilkite pomidorų, paprikų, druskos, pipirų, paprikos, kmynų ir paprikos. Gerai sumaišykite.
  5. Į keptuvę užpilkite vandens ir citrinos sulčių.
  6. Uždenkite keptuvę ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 30 minučių arba tol, kol vištiena bus minkšta ir visiškai iškeps.
  7. Apdaila su kapotomis petražolėmis viršuje.
  8. Parengta! Dabar keptuvėje turite skanią keptuvę. Šis receptas puikiai tinka greitai priešpiečiams ar vakarienei, jį lydi ryžiai, salotos ar bulvių košė. Išbandykite ir nustebinkite rezultatu!

    patarimas: Jei norite, prie recepto galite pridėti daržovių, tokių kaip morkos ir bulvės, todėl jis tampa dar išsamesnis ir maistingas.

    Dabar, kai išmokote gaminti vištieną keptuvėje, mėgautis išbandydami įvairius prieskonius ir ingredientus, pritaikydami receptą pagal savo asmeninį skonį. Išleiskite kūrybiškumą virtuvėje ir geras apetitas!

Scroll to Top