Kaip padaryti nemokamą atsargų 2022 m.

Kaip atlikti nemokamą atsargą 2022 m.

Atsargų kūrimas yra svarbi užduotis bet kuriai įmonei ar asmeniui, norinčiam kontroliuoti savo turtą ir turtą. Tačiau dažnai šiame procese susijusios išlaidos gali būti kliūtis. Šiame tinklaraštyje pateiksime keletą variantų, kaip 2022 m. Atlikti nemokamą inventorių, naudodamiesi įrankiais ir šaltiniais, prieinamais internete.

1 parinktis: Naudojant elektronines skaičiuokles

Vienas paprasčiausių ir prieinamiausių nemokamų atsargų gaminimo būdų yra skaičiuoklių, tokių kaip „Microsoft Excel“ ar „Google“ lapai, naudojimas. Šie įrankiai leidžia jums sukurti lenteles ir organizuoti atsargų elementus struktūrizuotai.

Norėdami pradėti, sukurti skaičiuoklę su šiais stulpeliais: elemento pavadinimas, aprašymas, apskaičiuota vertė, pirkimo data ir vieta. Tada užpildykite kiekvieno elemento, kurį norite įtraukti į inventorių, informaciją.

Be to, iš skaičiuoklių galima naudoti formules ir išteklius, kad būtų galima apskaičiuoti bendrą atsargų vertę, atlikti filtrus ir tyrimus, be kitų funkcijų.

2 parinktis: Naudojant atsargų programas

Kitas įdomus variantas yra naudoti inventorizacijos programas, skirtas išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Yra keletas nemokamų variantų, siūlančių išteklius praktiškai ir intuityviai sukurti inventorių.

Kai kurie nemokamų atsargų programų pavyzdžiai yra: „Mystuff2“, skirta „iOS“ įrenginiams, „Sortly“ „Android“ ir „iOS“ įrenginiams ir „Nogg“ „Android“ įrenginiams.

Šios programos leidžia pridėti nuotraukas, aprašymus, vertes ir kitą svarbią informaciją kiekvienam atsargų elementui. Be to, galima ieškoti, kurti kategorijas ir net generuoti suasmenintas ataskaitas.

3 parinktis: Internetinių atsargų platformų naudojimas

Taip pat yra internetinių platformų, siūlančių nemokamas atsargų paslaugas. Šios platformos leidžia jums sukurti sąskaitą ir naudoti konkrečius išteklius organizuotam ir saugiam inventoriui atlikti.

Populiarus parinktis yra „rūšis“ (taip pat prieinama kaip programa), kuri siūlo nemokamą versiją su pagrindinėmis funkcijomis, tokiomis kaip elementų pridėjimas, nuotraukos ir aprašymai. „Encroutle“ yra dar viena internetinė platforma, siūlanti nemokamą inventorių su pažangiomis funkcijomis, tokiomis kaip galimybė pridėti dokumentus ir pastabas.

Išvada

2022 m. Nemokamo atsargų atlikimas yra įmanomas naudojant elektronines skaičiuokles, atsargų programas ir specializuotas internetines platformas. Šios parinktys siūlo išteklius praktiškai ir prieinamai organizuoti ir valdyti jų prekes ir turtą.

Nepaisant pasirinktos galimybės, svarbu nepamiršti, kad atsargos būtų atnaujintos, įskaitant naujus daiktus ir pašalinimą tų, kurių nebeįmanoma. Tokiu būdu jūs veiksmingai kontroliuosite savo turtą ir galėsite priimti labiau pagrįstus sprendimus dėl savo turto.

Scroll to Top