Kaip pasigaminti nugriebtą jogurtą

Kaip padaryti „Skim Yogurt“

Skim jogurtas yra sveikas ir skanus pasirinkimas ieškantiems subalansuotos dietos. Be to, kad yra turtingas baltymų ir kalcio, „Skim Yogurt“ yra mažiau riebalų, palyginti su integruotu jogurtu. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip namie pasigaminti savo nugriebtą jogurtą.

ingredientai:

  • 1 litro liekno pieno
  • 1 puodelis natūralaus nugriebto jogurto (naudokite kaip mielės)

žingsnis po žingsnio:

  1. Įkaitinkite nugriebtą pieną keptuvėje, kol jis pasieks 45 ° C temperatūrą Temperatūrai išmatuoti naudokite kulinarinį termometrą.
  2. Pašalinkite pieną iš ugnies ir leiskite jam atvėsti iki 40 ° C temperatūros
  3. Įpilkite natūralaus jogurto stiklo, nugriebto į šiltą pieną ir gerai išmaišykite.
  4. Supilkite mišinį į sterilius stiklinius stiklainius ir uždenkite juos.
  5. Įdėkite puodus į putplasčio dėžę arba šiluminę keptuvę, apvyniokite juos rankšluosčiu ir leiskite stovėti 8 valandas.
  6. Po poilsio laiko vazonėlius į šaldytuvą nuneškite mažiausiai 4 valandas prieš suvartojant.
  7. Parengta! Dabar jūs turite savo naminį „Skim Yogurt“. Galite suvartoti gryną, naudodami vaisius arba naudoti sveikus receptus.

    Papildomi patarimai:

    Norėdami pakeisti savo skonio jogurto skonį, galite pridėti natūralių esmių, tokių kaip vanilė ar pjaustytų vaisių. Taip pat pabandykite pridėti natūralių saldiklių, tokių kaip medus ar Stevia, kad jogurtas būtų saldesnis.

    Svarbu atsiminti, kad naminis lizdas jogurtas turėtų būti suvartotas per 7 dienas ir laikyti šaldytuve. Visada patikrinkite naudojamo pieno galiojimą ir laikykite paruošimo indus gerai dezinfekuoti.

    Tikimės, kad jums patiko šis naminis „Skim Yogurt“ receptas. Dabar galite mėgautis sveiku ir skaniu maistu neišeidami iš namų. Išbandykite ir pasidalykite šiuo malonumu su šeima ir draugais!

Scroll to Top