Kaip padaryti kiaulienos kelio slėgį

Kaip padaryti kiaulienos kelio slėgį

Įvadas

Kiaulienos kelio sąnarys yra sultinga ir skani mėsa, kurią galima paruošti įvairiais būdais. Praktinis ir greitas variantas yra padaryti kiaulienos kelio slėgį, kuris užtikrina minkštą, kvapnią mėsą. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti šį malonumą. Sekite!

ingredientai

  • 1 kiaulienos kelyje
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 įlankos lapai
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • Pakankamai vanduo, kad padengtų kiaulienos kelį

paruošimo režimas

  1. Slėginėje viryklėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir paruduokite česnaką ir svogūną.
  2. Įpilkite kiaulienos kelio ir leiskite jam visur ruduoti.
  3. Sezonink su druska, juodaisiais pipirais ir įpilkite blondinių lapų.
  4. Uždenkite kiaulienos kelį vandeniu.
  5. Uždarykite slėgio viryklę ir virkite maždaug 40 minučių po to, kai pasiėmę slėgį.
  6. Išjunkite šilumą ir palaukite, kol spaudimas pasirodys natūraliai.
  7. Išimkite kiaulienos kelį iš keptuvės ir įdėkite į kepimo indą.
  8. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 200 ° C temperatūroje maždaug 20 minučių iki rudos spalvos.
  9. Išimkite iš krosnies ir patiekite kiaulienos kelį prie slėgio, lydimo kepsninės padažo ir jūsų pasirinktos salotos.
  10. papildomi patarimai

    Kad kiaulienos kelyje būtų dar skanesnis, galite pridėti prieskonių, tokių kaip rozmarinas, čiobreliai ir rūkyta paprika. Be to, jei norite, kiaulienos kelio marinuoti iš anksto galite marinuoti apelsinų sulčių, baltojo vyno ir pasirinktų prieskonių mišinyje.

    Išvada

    Kiaulienos kelio slėgis yra praktiškas ir skanus pasirinkimas tiems, kurie nori paragauti šios sultingos mėsos. Turėdami nedaug ingredientų ir sutrumpintą paruošimo laiką, turėsite lėkštę, pilną skonio, kurį keletą kartų patiekiate. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite!

Scroll to Top