Kaip pasigaminti šaldytą kasavą

Kaip pasigaminti šaldytą kasava

Cassava yra labai universalus ir maistingas maistas, kuris yra puikus pasirinkimas įtraukti į savo racioną. Be to, jis gali būti užšaldytas ir laikomas ilgą laiką, palengvindamas jūsų vartojimą kasdieniame gyvenime. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti šaldytą kasavą.

būtini ingredientai:

  • Cassava
  • Vanduo
  • druska (neprivaloma)

žingsnis po žingsnio:

1. „Canioca“ pasirinkimas:

Pasirinkite šviežią ir geros kokybės manieravą. Įsitikinkite, kad jie yra tvirti ir be dėmių.

2. Nulupkite kasavą:

Naudokite aštrų peilį, kad pašalintumėte manieros žievę. Įsitikinkite, kad visiškai nuimkite rudą žievę.

3. Supjaustykite gabalėliais:

supjaustykite kasavą maždaug 5 cm ilgio gabalėliais. Įsitikinkite, kad visi kūriniai turi panašaus dydžio.

4. Virkite kasavą:

Cassava gabalus sudėkite į keptuvę su vandeniu ir druska (neprivaloma). Leiskite virti ant vidutinės ugnies maždaug 20 minučių arba kol minkšta.

5. Nusausinkite vandenį:

Po virimo nusausinkite keptuvę iš keptuvės ir leiskite mandagai keletą minučių atvėsti.

6. Užšaldykite manieravą:

Cassava gabalus sudėkite į tinkamą užšalimo indą. Prieš įdėdami į indą, įsitikinkite, kad jie yra gerai sausi. Uždarykite konteinerį.

7. Sandėliavimas:

Atneškite talpyklą į šaldiklį ir laikykite užšaldytą manialą iki 3 mėnesių.

papildomi patarimai:

  • Norėdami atitirpinti kasavą, tiesiog išimkite ją iš šaldiklio ir palikite kelioms minutėms kambario temperatūroje.
  • Šaldyta manija gali būti naudojama įvairiuose preparatuose, tokiuose kaip sriubos, tyrės, keptas ir keptas maistas.
  • Prieš užšaldydami bandykite pagardinti kasavą, pridėdami savo pasirinktų žolelių ir prieskonių.

Dabar, kai žinote, kaip atlikti šaldytą manieravą, mėgaukitės šio skanaus ir maistingo maisto nauda jūsų valgyme. Užšaldykite maniją ir visada turėkite praktišką ir sveiką variantą į savo receptus.

Scroll to Top