Kaip pasigaminti Manjuba „Airfryer“

Kaip padaryti manjuba „Airfryer“

Jei esate žuvies ir jūros gėrybių gerbėjas, jūs tikrai patyrėte ar girdėjote apie skanią manjuba. Šios mažos žuvys yra labai skanios ir gali būti paruoštos įvairiais būdais. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip pasigaminti „Airfryer“, sveikesnį ir praktiškesnį pasirinkimą paragauti šio užkandžio.

ingredientai:

  • 500 g švarios manjuba
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikos
  • 1 šaukštelis česnako miltelių
  • 1 šaukštelis juodųjų pipirų

paruošimo režimas:

  1. Įkaitinkite „Airfryer“ 200 ° C temperatūroje 5 minutes.
  2. Dubenyje pagardinkite manjuas su alyvuogių aliejumi, druska, paprika, česnako milteliais ir juodaisiais pipirais. Gerai išmaišykite, kad visos žuvys būtų pagardintos.
  3. Įdėkite „Manjubs“ į „Airfryer“ krepšį, įsitikindami, kad jie yra gerai paskirstyti ir nėra supykę.
  4. Paimkite krepšį į „Airfryer“ ir suplanuokite virimo laiką 15 minučių.
  5. Po 10 minučių atidarykite „Airfryer“ ir pasukite manjuas, naudodamiesi mentele, kad surinktumėte vienodai.
  6. Netoli „Airfryer“ ir leisk likusiam laikui baigtis.
  7. Pašalinkite manjubus iš „Airfryer“ ir patiekite vis dar karštą.
  8. Dabar galite mėgautis dalimi traškios ir skanios ranka, pagamintos „Airfryer“. Šis receptas puikiai tinka užkandžiauti kartu su šaltu alumi ar net kaip pagrindinį patiekalą, lydimą ryžių ir salotų.

    Išbandykite šią sveikesnę paruošimo variantą ir mėgaukitės visu Manjuba skoniu, nesinaudodami tradiciniu kepimu. „Airfryer“ yra puikus sąjungininkas virtuvėje, tiekdamas lengvesnį ir skanesnį patiekalą.

    Geras apetitas!

Scroll to Top