Kaip padaryti bulvę gryną su sūriu

Kaip pasigaminti bulvių tyrę su sūriu

Įvadas

Sūrio bulvių tyrė yra skanus pasirinkimas įvairiems patiekalams. Švelnaus bulvių skonio su lydytu sūriu derinys yra nenugalimas. Šiame tinklaraštyje pradėkime žingsnis po žingsnio, kaip padaryti šį paprastą ir skanų receptą.

ingredientai

  • 4 didelės bulvės
  • 1 puodelis tarkuoto čederio sūrio
  • 1/2 puodelio pieno
  • 2 šaukštai sviesto
  • Sal pagal skonį
  • pipirai pagal skonį

žingsnis po žingsnio

1 žingsnis: Virkite bulves

nulupkite bulves ir supjaustykite jas į vidutinius gabalus. Verdančio vandens keptuvėje bulvės virkite iki minkštos. Nusausinkite vandenį ir atidėkite.

2 veiksmas: minkykite bulves

padedant bulvių minkštimui ar šakei, minkykite bulves iki vientisos masės.

3 žingsnis: pridėkite ingredientus

keptuvėje ištirpinkite sviestą ant silpnos ugnies. Įpilkite pieno palaipsniui, nuolat maišydami. Tada įpilkite tarkuoto čederio sūrio ir maišykite, kol sūris visiškai ištirps.

4 žingsnis: Sumaišykite bulvių tyrę su sūriu

Supilkite sūrio mišinį ant supjaustytų bulvių. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Gerai sumaišykite, kol bus įtrauktos visos ingredientai.

5 žingsnis: Tarnaukite

Sūrio bulvių tyrė yra paruošta patiekti. Ant viršaus galite papuošti šiek tiek tarkuoto sūrio ir keletą minučių kepti, kad patenkintumėte, jei norite.

Išvada

Sūrio bulvių tyrė yra skani ir lengvai pasirinkta. Turėdami nedaug ingredientų ir keletą paprastų žingsnių, galite paruošti nenugalimą savo patiekalų sekimą. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite skoniu!

Scroll to Top