Kaip pasigaminti dešros veganą

Kaip pasigaminti dešros veganą

Jei esate vegetaras ar veganai, gali būti sunku rasti dešros variantų, kurie atitiktų jūsų racioną. Tačiau gaminti veganišką dešrą namuose yra lengviau, nei jūs manote. Šiame straipsnyje parodysime paprastą ir skanų veganiškos dešros receptą, taip pat keletą naudingų patarimų. Nagi!

ingredientai:

  • 1 puodelis tekstūruotas sojos baltymas
  • 1/2 puodelio kviečių miltų
  • 1/4 puodelio avižinių dribsnių
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai sojų padažo
  • 1 šaukštas mitybos mielių
  • 1 šaukštelis česnako miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis svogūnų miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis rūkytos paprikos
  • 1/2 šaukštelio pažinčių miltelių
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1/4 šaukštelio kajeno pipirų (pasirenkama tiems, kuriems patinka aštrus prisilietimas)
  • 1/2 puodelio verdantis vanduo

paruošimo režimas:

  1. Į didelį dubenį uždėkite tekstūruotą sojos baltymą ir uždenkite verdančiu vandeniu. Leiskite jam drėkinti maždaug 10 minučių.
  2. Gerai nusausinkite sojos baltymus ir išspauskite, kad pašalintumėte vandens perteklių.
  3. Kitame dubenyje sumaišykite hidratuotus sojos baltymus su visais kitais sausais ingredientais: kvietiniais miltais, avižiniais dribsniais, mitybos mielėmis, česnako milteliais, svogūnų milteliais, rūkytais paprika, milteliais, druska, pipirų do-korėjos ir kajeno pipirais (jei naudojami).
  4. Įpilkite alyvuogių aliejaus, sojos padažo ir verdančio vandens. Gerai sumaišykite iki vienalytės masės
  5. Uždenkite tešlą švariu audiniu ir leiskite atsistoti maždaug 30 minučių.
  6. Po poilsio padalinkite tešlą į dalis ir suformuokite dešreles
  7. Neatliekant keptuvės, įkaitinkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir kepkite dešreles ant vidutinės stiprios ugnies iki auksinės ir traškios.
  8. Patiekite veganiškų dešrų duonoje, lydimi padažų ir jūsų pasirinktų pagardų.
  9. Šis receptas gauna maždaug 6 veganiškus dešreles. Galite juos laikyti šaldytuve iki 5 dienų arba užšaldyti, kad vėliau būtų naudojami.

    Veganiškos dešros gaminimas namuose yra puikus būdas valdyti ingredientus ir pritaikyti skonį pagal jūsų pageidavimus. Be to, tai yra sveikesnis ir tvaresnis pasirinkimas, palyginti su tradicinėmis dešrelėmis. Išbandykite šį receptą ir mėgaukitės skania dešra, kurioje nėra gyvūnų ingredientų!

Scroll to Top