Kaip priversti bažnyčios derliaus nuėmimo vakarėlį

Kaip surengti derliaus vakarėlį bažnyčioje

Derliaus šventė yra tradicinė šventė, vykstanti daugelyje bažnyčių visame pasaulyje. Tai yra galimybė bendruomenei susirinkti, padėkoti Dievui už gautus palaiminimus ir pasidalyti gausiu derliumi. Šiame tinklaraštyje mes išnagrinėsime, kaip organizuoti derliaus vakarėlį bažnyčioje, nuo dekoravimo iki veiklos ir maisto.

dekoravimas

Papuošimas yra esminė bažnyčios derliaus vakarėlio dalis. Naudokite elementus, kurie nurodo gamtą ir derlių, pavyzdžiui, džiovintus lapus, kukurūzų ausis, moliūgus ir sezoninius vaisius. Sukurkite stalo aranžuotes su spalvingomis gėlėmis ir padėkite vaisių ir daržovių krepšelius strateginiuose taškuose. Taip pat naudokite kaimiškus audinius kaip džiutą, kad pridėtumėte malonų įspūdį apie aplinką.

veikla

Bažnyčios derliaus nuėmimo vakarėlis gali pasiūlyti įvairius užsiėmimus bet kokio amžiaus. Apsvarstykite galimybę organizuoti amatų mugę, kurioje bažnyčios nariai gali atskleisti ir parduoti savo produktus. Taip pat galima reklamuoti lauko žaidimus ir žaidimus, tokius kaip „Bag Race“, „Fishing“ ir „Ring“ žaidimai. Vaikams nustatykite plotą su veido dažymu ir su derliumi susijusiomis spalvomis.

maisto produktai

Maistas yra svarbi bet kurio vakarėlio dalis, o derliaus vakarėlyje negalėjo būti skirtingas. Paruoškite patiekalus, kuriuose naudojami sezoniniai ingredientai, tokie kaip moliūgai, saldžiosios bulvės, obuoliai ir kriaušės. Patiekite įvairias salotas, namines duonos ir pagrindinius patiekalus, kuriuose yra šviežios daržovės. Nepamirškite pasiūlyti vegetariškų ir veganiškų variantų, kad būtų galima pritaikyti visus skonius ir maisto apribojimus.

religinis programavimas

Be šventinės veiklos, svarbu įtraukti apmąstymų ir pagyrimų akimirkas Bažnyčios derliaus vakarėlyje. Atlikite specialią Padėkos dienos paslaugą, kurioje nariai gali pasidalyti dėkingumo liudijimais ir dainuoti su derliaus susijusias giesmes. Taip pat galima atlikti kolektyvinę padėkos maldą už per metus gautus palaiminimus.

nauda

Bažnyčios derliaus vakarėlis taip pat gali būti proga praktikuoti solidarumą ir padėti pažeidžiamiems žmonėms. Reklamuokite nesinaudojamą maisto kolekcijos kampaniją ir pakvieskite bažnyčios narius paaukoti vietos labdaros organizacijai. Šis solidarumo veiksmas sustiprins Derliaus šventės dėkingumo ir dosnumo dvasią.

Trumpai tariant, bažnyčios derliaus vakarėlis yra ypatinga proga švęsti gautus palaiminimus ir pasidalyti dėkingumu su bendruomene. Su tema

Scroll to Top