Kaip kepti mėsainį „Airfryer“

Kaip kepti mėsainį „Airfryer“

Jei esate mėsainių gerbėjas, tačiau ieškote sveikesnio pasirinkimo juos paruošti, „Airfryer“ gali būti puikus sprendimas. Naudojant šį prietaisą, galima įsigyti skanių ir sultingų mėsainių, nereikia kepti aliejaus. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio į „Airfryer“ kepti mėsainius, užtikrindami nuostabų rezultatą.

1 žingsnis: Pasirinkite mėsą

Skaniam mėsainiui svarbu pasirinkti kokybišką mėsą. Pasirinkite gabalus su daug riebalų, tokių kaip tikslumas, vystyklai ar picanha. Riebalai užtikrins mėsainio sultingumą.

2 žingsnis: pagardinkite mėsą

Pagardinkite mėsą pagal savo skonį. Galite pridėti druskos, pipirų, česnako miltelių, svogūnų miltelių ir kitų pasirinktų prieskonių. Gerai sumaišykite prieskonius mėsoje, užtikrindami, kad jie būtų gerai paskirstyti.

3 žingsnis: modeliuokite mėsainius

Paimkite dalį patyrusios mėsos ir suformuokite mėsainius. Svarbu, kad jie turėtų vienodą storią, kad užtikrintų tinkamą virimą.

4 žingsnis: Įkaitinkite „Airfryer“

Prieš padėdami mėsainius ant „Airfryer“, maždaug 5 minutes įkaitinkite prietaisą 200 ° C temperatūroje. Tai padės užtikrinti, kad mėsainiai būtų gerai užklijuoti ir virti tolygiai.

5 žingsnis: Padėkite mėsainius ant „Airfryer“

Su įkaitintu „Airfryer“ padėkite mėsainius į prietaiso krepšį. Būtinai palikite pakankamai vietos tarp jų, kad karštas oras cirkuliuotų ir virtų juos vienodai.

6 veiksmas: sureguliuokite virimo laiką

Virimo laikas gali skirtis priklausomai nuo mėsainių storio ir jų lėktuvo galios. Vidutiniškai 2 cm storio mėsainiai užtrunka apie 10–12 minučių. Tačiau svarbu stebėti ir per pusę laiko užtikrinti vienodą virimą.

7 žingsnis: patiekite ir mėgaukitės

Kai mėsainiai yra paruošti, išimkite juos iš „Airfryer“ ir nedelsdami patiekite. Savo mėsainį galite surinkti su duona, sūriu, salotomis, pomidorais ir kitais pasirinktais ingredientais. Mėgaukitės skaniu ir sveiku mėsainio skoniu, pagamintu „Airfryer“!

Dabar, kai žinote, kaip kepti mėsainį „Airfryer“, išbandykite šį sveikesnį ir skanesnį variantą. Naudodamiesi „Airfryer“, galite mėgautis skaniais mėsainiais, be kaltės suvartoti daug riebalų. Mėgaukitės!

Scroll to Top