Kaip gaminti virtus kotletus

Kaip gaminti virtus kotletus

kotletai yra skanus ir universalus patiekalo pasirinkimas. Jie gali būti patiekiami su pomidorų padažu, sumuštiniuose ar net kaip užkandį. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip pasigaminti tobulus virtus kotletus.

ingredientai:

  • 500 g maltos jautienos
  • 1 kiaušinis
  • 1/2 puodelio siūlų miltų
  • 1/4 puodelio pieno
  • 1 mažas susmulkintas svogūnai
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 šaukštas susmulkintų petražolių
  • Druska ir pipirai pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite maltą jautieną, kiaušinį, džiūvėsėlius, pieną, svogūną, česnaką, petražoles, druską ir pipirus. Įsitikinkite, kad visi ingredientai yra gerai įtraukti.
  2. Su šiek tiek sudrėkintomis rankomis, suformuokite mažus rutulius su tešla. Kepuolių dydis gali skirtis atsižvelgiant į jūsų pasirinkimą.
  3. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Įpilkite kotletų ir juos visur paruduokite.
  4. Po rudos spalvos kotletų į keptuvę įpilkite pomidorų padažo ar sultinio. Leiskite jam virti ant silpnos ugnies maždaug 20 minučių arba tol, kol kotletai bus visiškai paruošti.
  5. Patiekite virtus kotletus su jūsų pasirinktu padažu ir kartu su ryžiais, makaronais ar duona.
  6. virti kotletai yra praktiškas ir skanus pasirinkimas bet kuriai progai. Galite pakeisti prieskonius ir pridėti papildomų ingredientų, tokių kaip tarkuotas sūris ar šviežios žolelės, kad receptas būtų dar ypatingesnis. Išbandykite šį malonumą ir nustebink save!

    šriftai: receptai.com , Culinaria.com

Scroll to Top