Kaip įdiegti dušą 220

Kaip įdiegti dušą 220

Jei galvojate savo namuose įrengti 220 voltų dušą, svarbu atlikti keletą veiksmų, kad būtų užtikrintas saugumas ir tinkamas įrangos veikimas. Šiame straipsnyje parodysime jums žingsnis po žingsnio teisingai atlikti šią diegimą.

1 veiksmas: patikrinkite maitinimo tinklo įtampą

Pirmasis žingsnis yra patikrinti, ar jūsų rezidencija turi 220 voltų maitinimo tinklą. Tai labai svarbu, kitaip neįmanoma įdiegti 220 dušo. Žr. Patikimą elektriką, kad atliktumėte šį patikrinimą.

2 veiksmas: išjunkite galią

Prieš pradedant bet kokius elektros darbus, būtina išjungti svetainės elektrą. Eikite į paskirstymo lentą ir išjunkite grandinės pertraukiklį, atitinkantį dušo grandinę.

3 žingsnis: Pasirinkite tinkamą grandinės pertraukiklį

Norint įdiegti 220 dušo, būtina naudoti 32 amperų bipolinį grandinės pertraukiklį. Būtinai įsigykite grandinės pertraukiklį, suderinamą su jūsų elektros tinklo galimybėmis.

4 žingsnis: padarykite elektrinį ryšį

Dabar atėjo laikas pasidomėti dušu. Norėdami palaikyti įrangos apkrovą, naudokite tinkamus matuoklio elektros kabelius. Tinkamai prijunkite laidus, vykdydami instrukcijas dušo vadove.

5 veiksmas: Įdiekite grandinės pertraukiklį ir apsaugos įrenginį

Padarę elektrinę jungtį, paskirstymo plokštės uždėkite 32 -AmM bipolinio grandinės pertraukiklį. Be to, svarbu naudoti apsauginį prietaisą nuo elektros smūgių, tokių kaip DR (likusio diferencialo įtaisas).

6 veiksmas: išbandykite diegimą

Prieš naudodamiesi dušu, būtina išbandyti diegimą. Vėl pasukite galią ir įsitikinkite, kad dušas veikia tinkamai. Jei kyla problemų, nedelsdami išjunkite energiją ir kreipkitės į kvalifikuotą profesionalą.

7 žingsnis: Saugumas First

Visada nepamirškite laikytis visų saugos standartų atlikdami bet kokius elektrinius darbus. Naudokite asmenines apsaugos priemones, tokias kaip pirštinės ir apsauginiai akiniai, ir venkite improvizacijų. Jei neturite techninių žinių, rekomenduojama išsinuomoti profesionalų elektriką, kad būtų galima atlikti diegimą.

naudodamiesi šiais patarimais, būsite pasirengę saugiai ir efektyviai įdiegti savo 220 voltų dušą. Nepamirškite visada vykdyti gamintojo instrukcijų ir, jei kyla abejonių, nedvejodami kreipkitės į profesionalią pagalbą.

Scroll to Top