Kaip įdiegti „MSPY“ į „Android“

Kaip įdiegti „MSPY“ į „Android“

Jei nerimaujate dėl savo vaikų saugumo ir gerovės ar norite stebėti savo partnerio veiklą, MSPY yra puiki galimybė. „MSPY“ yra stebėjimo programa, leidžianti sekti skambučius, pranešimus, GPS vietą ir dar daugiau „Android“ įrenginiuose. Šiame straipsnyje parodysime žingsnis po žingsnio, kaip įdiegti „MSPY“ į „Android“.

1 žingsnis: Įsigykite mspy prenumeratą

Pirmasis „MSPY“ diegimo „Android“ diegimo žingsnis yra įsigyti programų prenumeratą. Apsilankykite oficialioje MSPY svetainėje ir pasirinkite planą, kuris geriausiai atitiktų jūsų poreikius. Pasirinkę planą, vykdykite instrukcijas, kad atliktumėte mokėjimą ir gautumėte prieigą prie jūsų sąskaitos.

2 veiksmas: Paruoškite „Android“ įrenginį

Prieš diegdami „MSPY“, „Android“ įrenginyje, kurį norite stebėti, turite padaryti keletą parametrų. Atlikite toliau pateiktus veiksmus:

  1. Prieigos prie „Android“ įrenginio nustatymai.
  2. Ieškokite ir bakstelėkite parinktį „Sauga“ arba „Privatumas“.
  3. Įgalinkite „nežinomus šaltinius“ arba „Įdiegti programas iš nežinomų“ šaltinių.
  4. Šie parametrai leidžia įdiegti programas iš išorinių šaltinių į „Google Play“ parduotuvę, pavyzdžiui, MSPY.

    3 veiksmas: atsisiųskite ir įdiekite mspy

    Dabar, kai paruošėte „Android“ įrenginį, laikas atsisiųsti ir įdiegti „MSPY“. Atlikite toliau pateiktus veiksmus:

    1. Prieigą prie „MSPY“ valdymo skydelio, esančio kompiuteryje ar mobiliajame įrenginyje.
    2. Raskite parinktį „MSPY“ ir spustelėkite ją.
    3. APK failas bus atsisiųstas į jūsų įrenginį.
    4. Atsisiuntę atidarykite APK failą.
    5. Vykdykite ekrane esančias instrukcijas, kad užpildytumėte MSPY diegimą.
    6. Po diegimo „MSPY“ piktograma bus paslėpta „Android“ įrenginyje, užtikrinant, kad programa veiktų diskretiškai ir jos nenustatytų vartotojas.

      4 veiksmas: nustatykite ir pradėkite naudoti mspy

      Po diegimo turėsite sukonfigūruoti MSPY pagal savo nuostatas. Apsilankykite „MSPY“ valdymo skydelyje ir vykdykite instrukcijas, kad susiestumėte „Android“ įrenginį, stebimą su jūsų paskyra.

      Valdymo skydelyje rasite įvairių funkcijų ir stebėjimo parinkčių, tokių kaip skambučių stebėjimas, pranešimų siuntimas, navigacijos istorija ir dar daugiau. Naršykite galimas parinktis ir pritaikykite mspy pagal savo poreikius.

      Dabar, kai žinote, kaip įdiegti „MSPY“ „Android“, galite pradėti stebėti įrenginį ir užtikrinti mylimų žmonių saugumą. Nepamirškite etiškai naudoti MSPY ir gerbti kitų privatumą.

      Tikimės, kad šis straipsnis jums buvo naudingas. Jei turite klausimų ar jums reikia daugiau informacijos, susisiekite su mumis.

Scroll to Top