Kaip pasigaminti perdirbamų gyvūnų

Kaip padaryti perdirbamus gyvūnus

Ar žinojai, kad galima auginti perdirbamus gyvūnus, naudojant pakartotinai naudojamas medžiagas? Ši praktika ne tik yra smagi veikla, bet ir suvokti perdirbimo svarbą ir aplinkos priežiūrą. Šiame straipsnyje mes jums parodysime keletą kūrybinių idėjų, kaip padaryti savo perdirbamus gyvūnus. Nagi!

reikalingos medžiagos

Prieš pradėdami, svarbu atskirti naudojamas medžiagas. Štai keletas pavyzdžių:

  • kartonas
  • plastikiniai buteliai
  • Butelių dangteliai
  • Kiaušinių dėžutės
  • Audinių atvartai
  • Cola
  • žirklės
  • dažai ir šepetėliai

žingsnis po žingsnio

Dabar, kai jau turite reikiamą medžiagą, eikime žingsnis po žingsnio, kad pakeltume perdirbamus gyvūnus:

1. Pasirinkite gyvūną

Pirmiausia pasirinkite, kurį gyvūną norite surinkti. Tai gali būti šuo, katė, paukštis ar net fantastiškas jūsų vaizduotės gyvūnas.

2. Sukurkite struktūrą

Norėdami sukurti pagrindinę gyvūno struktūrą, naudokite kartoną. Iškirpkite reikiamas dalis ir klijuokite jas karštais klijais ar juostelėmis.

3. Papuoškite perdirbamomis medžiagomis

Dabar atėjo laikas išlaisvinti kūrybiškumą! Norėdami formuoti ir tekstūrą savo augintiniui formuoti ir tekstūrą naudokite plastikinius butelius, butelių dangtelius, kiaušinių dėžutes ir kitas perdirbamas medžiagas. Priklijuokite juos į kartono struktūrą.

4. Dažai ir paprotys

Kai klijai išdžiūsta, laikas dažyti perdirbamą gyvūną. Naudokite dažus ir šepetėlius, kad suteiktumėte spalvą ir gyvybę savo projektui. Taip pat galite pridėti išsamią informaciją su audinių atvartais.

5. Užbaikite ir parodykite savo perdirbamą gyvūną

Po to, kai paveikslas yra sausas, jūsų perdirbamas gyvūnas yra paruoštas! Dabar tiesiog parodykite jį ypatingoje vietoje savo namuose arba netgi duokite kam nors su šiuo unikaliu ir tvariu kūriniu.

Išvada

Gaminti perdirbamus gyvūnus yra įdomus ir edukacinis būdas suvokti perdirbimą. Be to, ši veikla skatina kūrybiškumą ir materialų pakartotinį naudojimą. Taigi, kaip būtų nešvarios rankos ir pakelkite savo perdirbamą gyvūną? Smagiai ir padarykite skirtumą!

Scroll to Top