Kaip plauti Mari Saad

Kaip plauti kempinę – Mari Saad patarimai

Sveiki, mieli skaitytojai! Šiandien mes kalbėsime apie labai svarbią temą tiems, kurie mėgsta makiažą: kaip teisingai plauti makiažo kempinę. Ir norėdamas padėti jums atlikti šią užduotį, pasidalysiu keliais vertingais patarimais iš influencerio Mari Saad. Taigi, ateik!

Kodėl svarbu plauti makiažo kempinę?

Makiažo kempinė yra esminis dalykas daugelio žmonių grožio rutinoje. Tai padeda naudoti produktą kaip pagrindą, korektorių ir miltelius, užtikrinant vienodesnę ir natūralią apdailą. Vis dėlto svarbu išlaikyti kempinę švarią ir dezinfekuotą, kad būtų išvengta bakterijų, grybelių ir makiažo liekanų kaupimosi, o tai gali sukelti odos problemas ir net infekcijas.

Mari Saad patarimai, kaip nuplauti makiažo kempinę

Mari Saad, žinoma dėl savo grožio patarimų, pasidalino savo „YouTube“ kanalu keliomis brangiomis gairėmis, kaip nuplauti makiažo kempinę. Patikrinkite:

  1. Pirmiausia sudrėkinkite kempinę šiltu vandeniu. Tai padeda išlaisvinti makiažo likučius.
  2. Tada ant kempinės užtepkite šiek tiek skysto muilo ar neutralaus šampūno.
  3. Švelniai masažuokite kempinę, padarydami žiedinius judesius, kad pašalintumėte nešvarumus ir makiažo likučius.
  4. gerai nuplaukite kempinę, būtinai pašalinkite visą muilą ar šampūną.
  5. Švelniai priveržkite kempinę, kad pašalintumėte vandens perteklių.
  6. Tegul kempinė natūraliai išdžiūsta erdvėje vietoje. Venkite saulės, nes tai gali sugadinti kempinės medžiagą.
  7. Vykdydami šiuos paprastus patarimus, galėsite išlaikyti savo makiažo kempinę švarią ir paruoštą vėl naudoti. Nepamirškite reguliariai plauti bent kartą per savaitę, kad užtikrintumėte jo ilgaamžiškumą ir išvengtumėte odos problemų.

    Be to, Mari Saad taip pat rekomenduoja pakeisti makiažo kempinę kas tris mėnesius, nes laikui bėgant ji gali kauptis daugiau bakterijų ir prarasti efektyvumą naudojant produktą.

    Tikiuosi, kad šie „Mari Saad“ patarimai jums buvo naudingi. Gerai pasirūpinkite savo makiažo kempine ir visada turėkite sveiką ir gražią odą. Iki kito karto!

    Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?v=ex0xtx0x0x0

Scroll to Top