Kaip plauti odinę striukę su audinio pamušalu

Kaip plauti odinę striukę su audinio pamušalu

Odinės striukės su audinių pamušalu yra stilingi ir universalūs gabalėliai, tačiau skalbimo metu reikia ypatingos priežiūros. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio plauti odinę striukę audinių pamušalu nepažeisdami medžiagos. Patikrinkite!

1 veiksmas: patikrinkite skalbimo instrukcijas

Prieš pradėdami skalbimo procesą, patikrinkite skalbimo instrukcijas, esančias striukės etiketėje. Kai kurias odines striukes su audinių pamušalu galima nuplauti prie mašinos, o kitoms reikia plauti rankomis.

2 veiksmas: pašalinkite audinio pamušalą

Jei įmanoma, prieš skalbdami nuimkite audinių pamušalą nuo striukės. Tai palengvins valymą ir užkirs kelią odos pažeidimui proceso metu.

3 žingsnis: išvalykite odą

Norėdami išvalyti striukės odą, naudokite minkštą audinį, šiek tiek sudrėkintą su švelniu muilu ir vandeniu. Padarykite švelnius ir apskritus judesius, kad pašalintumėte nešvarumus ir dėmes. Venkite naudoti agresyvias chemines medžiagas, tokias kaip baliklis ar tirpikliai, galintys pažeisti odą.

4 žingsnis: Nuplaukite audinio pamušalą

Jei audinio pamušalas yra nuimamas, nuplaukite jį atskirai pagal etiketėje esančias skalbimo instrukcijas. Jei nenuimama, galite jį nuplauti rankomis ar mašina, laikydamiesi audinio skalbimo rekomendacijų.

5 žingsnis: tinkamai nusausinkite

Po skalbimo svarbu teisingai išdžiovinti striukę. Niekada nenaudokite džiovintuvo, nes per didelis šiluma gali sugadinti odą. Leiskite striukei natūraliai išdžiūti orėdoje vietoje ir šešėlyje. Venkite tiesioginės saulės, nes tai gali sukelti odos išblukimą ir sausumą.

6 žingsnis: Drėkinkite odą

Po išdžiūvimo rekomenduojama drėkinti striukės odą, kad ji išliktų minkšta ir lanksti. Naudokite konkretų odinį drėkintuvą ir pritaikykite jį pagal produkto instrukcijas. Tai padės prailginti jūsų striukės gyvenimą.

Dabar, kai žinote, kaip plauti odinę striukę audinio pamušalu, visada galite išlaikyti ją švarų ir geros būklės. Nepamirškite sekti skalbimo instrukcijų ir specifinės kiekvieno kūrinio priežiūros, kad ilgą laiką užtikrintumėte jų ilgaamžiškumą ir grožį.

Scroll to Top