Kaip nuplauti pusę suspaudimo

Kaip nuplauti pusę suspaudimo

Suspaudimo kojinės yra būtini daiktai tiems, kurie kenčia nuo kraujotakos problemų ar turi praleisti ilgą laiką. Jie padeda pagerinti kraujotaką ir užkirsti kelią kojų patinimui. Tačiau svarbu žinoti, kaip teisingai plauti šias kojines, kad būtų užtikrintas jų patvarumas ir efektyvumas. Šiame straipsnyje parodysime jums žingsnis po žingsnio, kaip nuplauti jūsų kompresines kojines.

1 žingsnis: Perskaitykite gamintojo instrukcijas

Kiekvienas pusės suspaudimo ženklas gali turėti specialias skalbimo rekomendacijas. Prieš pradėdami procesą, atidžiai perskaitykite gamintojo instrukcijas, kad įsitikintumėte

2 veiksmas: plauti rankomis ar mašinoje?

Kai kurias suspaudimo kojines galima plauti rankomis, o kitas – mašinoje. Patikrinkite gamintojo instrukcijas, kad sužinotumėte, kuris iš jų yra geriausias pasirinkimas. Jei nuspręsite plauti mašiną, įdėkite kojines į skalbimo krepšį, kad apsaugotumėte jas nuo žalos.

3 žingsnis: naudokite šaltą arba šiltą vandenį

Nepaisant pasirinkto skalbimo būdo, svarbu naudoti šaltą ar šiltą vandenį. Karštas vanduo gali sugadinti kompresinių kojinių pluoštus, pakenkdamas jo efektyvumui.

4 žingsnis: naudokite minkštą ploviklį

Venkite naudoti agresyvias chemines medžiagas, tokias kaip baliklis ar minkštikliai, plaunant suspaudimo kojines. Pasirinkite minkštą ir specifinį ploviklį subtiliais drabužiais. Tai padės išsaugoti kojinių elastingumą.

5 žingsnis: nuplaukite šulinį

Po skalbimo būtinai visiškai nuplaukite suspaudimo kojines, kad pašalintumėte visas ploviklio likučius. Atliekos gali sudirginti odą ir pakenkti kojinių efektyvumui.

6 žingsnis: teisingai išdžiovinkite

Venkite susukti ar suspausti suspaudimo kojines, kad pašalintumėte vandens perteklių. Vietoj to, švelniai paspauskite, kad pašalintumėte perteklių, ir tada padėkite kojines į švarų ir sausą rankšluostį, kad sugertų likusią drėgmę. Leiskite jiems natūraliai išdžiūti, venkite naudoti džiovintų ar tiesiogiai saulės poveikį.

7 veiksmas: tinkamai saugokite

Po visiško džiovinimo sulenkite suspaudimo kojines ir laikykite jas švarioje, sausoje vietoje. Venkite jų per griežtai sulenkti, kad nepakenktumėte elastingumui.

Dabar, kai žinote, kaip teisingai plauti savo kompresines kojines, galite mėgautis visais jų siūlomais pranašumais daug ilgiau. Nepamirškite laikytis gamintojo instrukcijų ir gerai rūpintis šiais kūriniais, tokiais svarbiais jūsų sveikatai.

Scroll to Top