Kaip šparagai svieste

Kaip šparagai svieste

Šparagai yra skanios ir universalios daržovės, kurias galima paruošti įvairiais būdais. Vienas iš paprasčiausių ir skaniausių būdų įvertinti šparagus yra juos virti svieste. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip į šparagus svieste, kad galėtumėte mėgautis šiuo delikatesu savo namuose.

ingredientai:

  • 1 šviežių šparagų pakuotė
  • 2 šaukštai sviesto
  • Sal pagal skonį
  • pipirai pagal skonį

žingsnis po žingsnio:

1. Šparagų paruošimas:

Pradėkite plauti šparagus šulinyje tekančiame vandenyje. Tada supjaustykite maždaug 2 cm atstumu nuo šparagų pagrindo, kad pašalintumėte labiausiai pluoštinę dalį. Išmeskite šias dalis.

2. Asparagų virimas:

Didelėje keptuvėje uždėkite vandenį. Į verdantį vandenį įpilkite žiupsnelio druskos. Tada įpilkite šparagų ir virkite maždaug nuo 3 iki 5 minučių arba kol jie bus minkšti, bet vis tiek traškūs. Nusausinkite šparagus ir atidėkite.

3. Paruošimas grūdintam sviestui:

Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies. Įpilkite žiupsnelio druskos ir pipirų pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad prieskoniai į išlydytą sviestą įterptų.

4. Padažus šparagus:

Įpilkite virtų šparagų į keptuvę su patyrusiu sviestu. Švelniai išmaišykite, kad šparagus įvyniotų į sviestą. Virkite dar 1–2 minutes, kad tik šildytumėte šparagus.

5. Tarnavimas:

Asparagus perkelkite į porcijos plokštelę. Jei norite, uždėkite šiek tiek labiau patyrusį sviestą. Patiekite iškart ir mėgaukitės!

Dabar, kai jūs žinote, kaip šparagus svieste, išbandykite šį paprastą ir skanų receptą namuose. Svieste virti šparagai yra tobuli, kaip lydima mėsos, paukštienos ar žuvies, arba net kaip skanus vegetariškas pasirinkimas. Mėgaukitės!

Scroll to Top