Kaip daryti pupeles su sūdyta mėsa

Kaip gaminti pupeles su sūdyta mėsa

Jei esate Brazilijos virtuvės gerbėjas, jūs tikrai patyrėte ar girdėjote apie skanią pupelę su sūria mėsa. Šis skonių derinys yra tikras skonio sprogimas ir puikiai tinka bet kokiam patiekalui. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti šį tradicinį receptą. Nagi!

ingredientai:

  • 500 g Carioca pupelių
  • 300 g sūdytos mėsos
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 3 maltos česnako skiltelės
  • 2 šaukštai aliejaus
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • 1 įlankos lapas

paruošimo režimas:

1. Purkškite pupeles:

Įdėkite pupeles į dubenį ir uždenkite vandeniu. Mirkykite mažiausiai 6 valandas. Šis procesas padeda sutrumpinti maisto gaminimo laiką ir palengvina virškinimą.

2. Virkite sūdytą mėsą:

Slėginės viryklėje padėkite sūrią mėsą ir uždenkite vandeniu. Virkite maždaug 30 minučių po spaudimo. Išimkite mėsą iš keptuvės, susmulkinkite ir atidėkite.

3. Pakepinkite svogūną ir česnaką:

Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.

4. Įpilkite pupelių ir mėsos:

Nusausinkite pupeles ir įpilkite į keptuvę su svogūnu ir česnaku pakepintais. Įpilkite susmulkintos mėsos ir gerai išmaišykite.

5. Virkite pupeles:

Įpilkite pakankamai vandens, kad padengtumėte pupeles ir mėsą. Įpilkite lauro lapo, druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį. Virkite ant vidutinės ugnies maždaug 40 minučių arba kol pupelės bus minkštos.

6. Baigti ir patiekite:

Nuimkite lauro lapą ir prireikus sureguliuokite druską. Pupelės patiekite su sūdyta mėsa, lydima baltųjų ryžių, troškintų žiedinių kopūstų ir skanių trupinių. Geras apetitas!

Dabar, kai žinote, kaip gaminti sūdytas mėsos pupeles, nešvaistykite laiko ir išbandykite šį nuostabų receptą. Be abejo, tai bus sėkmė ant jūsų stalo!

Scroll to Top