Kaip gaminti manijos sultinį su mėsa

Kaip gaminti manijos sultinį su mėsa

Įvadas

Mėsos mandakos sultinys yra skanus patiekalo variantas šaltesnėms dienoms. Tai ne tik lengva tai padaryti, bet ir maistingas ir skanus pasirinkimas. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti šį nuostabų receptą.

ingredientai

  • 500 g Cassava
  • 300 g jautienos (gali būti ančiukas, tiksli ar kita jūsų pasirinkta mėsa)
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 litras vandens
  • Susmulkintas žalias kvapas, kad baigtumėte

paruošimo režimas

  1. Slėginės viryklėje gamykloje virkite druskos vandenyje maždaug 20 minučių po to, kai pasirinksite slėgį. Tikėkitės, kad spaudimas paliks natūraliai ir atidės.
  2. Kol gamina manija, supjaustykite mėsą į mažus kubelius.
  3. Kitoje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės spalvos.
  4. Įpilkite mėsos ir pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Leisk jam virti iki auksinės rudos spalvos.
  5. Nuimkite mandažą nuo slėginės viryklės, gerai nulupkite ir gerai minkykite šakute arba eikite per procesorių.
  6. Į keptuvę pridėkite supjaustytą maniją su mėsa ir gerai išmaišykite.
  7. Įpilkite vandens ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  8. Patikrinkite prieskonius ir prireikus pritaikykite.
  9. Patiekite karštą sultinį, kurio viršuje baigiasi pjaustytais žaliais kvapais.
  10. variacijos ir patarimai

    Kad sultinis būtų dar skanesnis, patiekdami galite pridėti keptos lašinių, pipirų dešros ar net tarkuoto sūrio. Tai skanu!

    Išvada

    Mėsos manijos sultinys yra puikus pasirinkimas sušildyti kūną ir sielą šaltesnėmis dienomis. Naudodamiesi paprastais ingredientais ir lengvu žingsniu po žingsnio, galite paruošti šį malonumą namuose ir nustebinti visus. Išbandykite ir mėgaukitės!

Scroll to Top