Kaip moliūgų uogienė

Kaip pasigaminti skanų moliūgų uogienę

Ar jūs kada nors išbandėte skanius naminio moliūgo saldainius? Jei ne, jūs prarandate tikrą subtilumą! Moliūgų uogienė yra tradicinis desertas ir labai vertinamas įvairiuose Brazilijos regionuose. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip tai padaryti jūsų pačių namais. Nagi!

ingredientai:

  • 1 kg subrendusio moliūgo
  • 500 g cukraus
  • 1 cinamono lazda
  • vėsta pagal skonį
  • pakankamai vandens, kad virtų moliūgą

paruošimo režimas:

  1. Supjaustykite moliūgą į vidutinius gabalus, nulupkite ir nuimkite sėklas.
  2. Didelėje keptuvėje padėkite supjaustytą moliūgą ir įpilkite pakankamai vandens, kad jį padengtumėte.
  3. Atneškite į vidutinį ugnį ir virkite, kol moliūgai bus minkšti ir suplėšyti.
  4. Nusausinkite vandenį ir minkykite moliūgą šakute arba perduokite virtuvės kombainą, kad gautumėte homogeniškesnį konsistenciją.
  5. Kitoje keptuvėje įpilkite cukraus, cinamono ir gvazdikėlių.
  6. Atneškite silpną ugnį ir maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.
  7. Į keptuvę su cukrumi pridėkite moliūgą ir gerai išmaišykite.
  8. Virkite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami, kol saldainiai pasieks norimą tašką (paprastai apie 30 minučių).
  9. Išjunkite šilumą ir leiskite saldainiams atvėsti prieš patiekdami.
  10. Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti skanų moliūgų uogienę, mėgaukitės šiuo nuostabiu desertu. Galite patiekti grynus saldainius su sūriu ar net naudoti jį kaip pyragų ir pyragų įdarą. Atleiskite savo kūrybiškumą ir mėgaukitės šiuo kulinariniu stebuklu!

    geras apetitas!

Scroll to Top