Kaip padaryti moliūgų uogienę slėgio viryklėje

Kaip padaryti moliūgų uogienę slėgio viryklėje

Įvadas

Moliūgų saldainiai yra tradicinis ir skanus desertas, labai vertinamas įvairiuose Brazilijos regionuose. Šiame straipsnyje mes išmokysime greitą ir praktišką būdą paruošti moliūgų uogienę slėgio viryklėje. Naudodamiesi šiuo prietaisu, sutaupysite laiko ir turėsite neįtikėtinai skanų saldainį.

ingredientai

Norint, kad moliūgų uogienė būtų slėginėje viryklėje, jums reikės šių ingredientų:

  • 1 kg nulupto moliūgo ir supjaustytas kubeliais;
  • 2 puodeliai cukraus;
  • 1 cinamonas lazdelėje;
  • Blokuoti pagal skonį;
  • pakankamai vandens, kad padengtų moliūgą.

paruošimo režimas

Dabar, kai jau turite visus ingredientus, sekite žingsnis po žingsnio žemiau, kad moliūgų saldainiai taptų slėginės viryklėje:

  1. Įdėkite kubelinį moliūgą į slėgio viryklę;
  2. Įpilkite cukraus, cinamono ant lazdelės ir gvazdikėlių;
  3. Uždenkite ingredientus vandeniu, kol jie bus visiškai panardinami;
  4. Uždarykite slėgio viryklę ir sukelkite didelę šilumą;
  5. Kai tik keptuvė pradeda gurkšnoti, sumažinti šilumą iki vidutinės ir virti maždaug 15 minučių;
  6. Išjunkite šilumą ir palaukite, kol spaudimas paliks natūraliai;
  7. Atidarykite slėgio viryklę ir švelniai išmaišykite moliūgo uogienę;
  8. Jei norite, nuimkite cinamoną ant lazdos ir inkštirų;
  9. Saldainius perkelkite į stiklinį indą ir leiskite atvėsti;
  10. Prieš tarnavimą kelioms valandoms šaldykite.
  11. papildomi patarimai

    Čia yra keletas papildomų patarimų, kaip padaryti jūsų moliūgą dar skanesnį:

    • Pabandykite pridėti šiek tiek tarkuoto kokoso prie moliūgų saldainių;
    • Jei norite mažiau saldžių saldainių, sumažinkite cukraus kiekį;
    • Norėdami suteikti ypatingą palietimą, pridėkite žiupsnelį gvazdikėlių prie miltelių;
    • Patiekite moliūgo uogienę su baltu sūriu ar kremine varške.

    Dabar, kai išmokote padaryti moliūgų uogienę slėginės viryklėje, tiesiog priklijuokite rankas ir džiuginkite šį nuostabų desertą. Mėgaukitės!

Scroll to Top