Kaip pasigaminti moliūgų uogienę su kokosu

Kaip pasigaminti moliūgų uogienę su kokosu

Įvadas

kokosų moliūgų saldainiai yra tradicinis ir skanus desertas, labai vertinamas įvairiuose Brazilijos regionuose. Šis receptas, turintis puikų moliūgų saldainių ir atogrąžų kokosų skonio derinį, yra puikus pasirinkimas pasaldinti skonį. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip padaryti tai nenugalimą saldų.

ingredientai

Norėdami pasigaminti moliūgo uogienę su kokosu, jums reikės šių ingredientų:

  • 1 kg kubinių moliūgų;
  • 400 g cukraus;
  • 200 ml vandens;
  • 100 g tarkuoto kokoso;
  • 1 šaukštas sviesto;
  • 1 žiupsnelis druskos.

paruošimo režimas

  1. Didelėje keptuvėje padėkite moliūgą, cukrų, vandenį ir druską.
  2. Atneškite į vidutinį ugnį ir virkite maždaug 30 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  3. Kai moliūgai minkšta ir sumažėja skystis, įpilkite tarkuoto kokoso ir sviesto.
  4. Gerai išmaišykite ir kepkite dar 10 minučių, kol gausite kreminę konsistenciją.
  5. Išjunkite šilumą ir leiskite saldainiams atvėsti.
  6. patiekiama moliūgo uogienė su kokosu

    kokosų moliūgų saldainiai gali būti patiekiami karštai ir šaltai. Galite uždėti jį ant atskirų puodų arba ant lėkštės, dekoruodami su tarkuotu kokosu ant viršaus. Tai puikus pasirinkimas desertams šeimoje, vakarėliuose ar net suteikti kažkam ypatingą.

    Pajamų kitimas

    Be tradicinio recepto, galite padaryti keletą „Coco Pumpkin Candy“ variantų. Pvz., Įpilkite gvazdikėlių ir cinamono virimo metu, kad suteiktumėte ypatingą prieskonių palietimą. Taip pat galima pakeisti šviežią kokoso kokosą, kuris suteiks saldainių kitokią tekstūrą.

    Išvada

    kokosų moliūgo uogienė yra nenugalima ir lengvai pagaminta desertu. Turėdami nedaug ingredientų ir paprastą žingsnį po žingsnio, galite paragauti šio malonumo bet kokia proga. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite rezultatu!

Scroll to Top