Kaip paruošti paukštį

Kaip paruošti paukštį

Paukštis yra labai skanus ir universalus kiaulienos pjūvis, idealus kepsninėms ir ant grotelių. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip paprasčiau ir skaniai paruošti paukštį.

ingredientai:

  • 1 kg kiaulienos paukštis
  • Sal pagal skonį
  • Karalystės pipirai pagal skonį
  • citrina
  • Išrinktas česnakas
  • Augalinis aliejus

žingsnis po žingsnio:

1. Laikomas paukštis:

Pagardinkite paukštį druska, juodaisiais pipirais, citrinų sultimis ir pjaustytais česnakais. Leiskite jūrų pėstininkams mažiausiai 30 minučių, kad skoniai galėtų įsiskverbti į mėsą.

2. Grilio paruošimas:

Kol mėsa marinuoja, paruoškite groteles. Uždegkite anglį ir leiskite jai sudeginti, kol ji suformuos pastovų emberą. Tolygiai paskirstykite anglį per groteles.

3. Paukščio kepimas:

Padėkite paukštį ant grotelių, o didžiausia dalis nukreipta žemyn. Leiskite kepti maždaug 10 minučių iš kiekvienos pusės arba iki auksinės ir sultingos.

4. Apdaila:

Nuimkite paukštį iš grotelių ir leiskite keletą minučių atsistoti prieš patiekdami. Džiuginkite su augalinio aliejaus viela, kad padidintumėte skonį.

Paukštis yra pasirengęs mėgautis! Patiekite kartu su ryžiais, pupelėmis, salotomis ar kitais pasirinktais garnyrais.

Susiję receptai:

Scroll to Top