Kaip pasidaryti rapadura kojas

Kaip padaryti rapadura pėdą iki kojų

„Pėda iki pėdos“ yra tradicinis Brazilijos saldainis, pagamintas pagal žemės riešutus ir Rapadura. Tai yra skani galimybė paragauti birželio vakarėlių ar bet kokios ypatingos progos. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip pasidaryti kojas su Rapadura. Nagi!

ingredientai:

  • 500 g peeless žemės riešutų
  • 500 g Rapadura

paruošimo režimas:

1 žingsnis:

Keptuvėje ištirpinkite Rapadurą ant silpnos ugnies, kol ji sudarys storą sirupą. Svarbu visada judėti, kad Rapadura nedegtų.

2 žingsnis:

Įpilkite žemės riešutų prie Rapadura sirupo ir gerai išmaišykite, užtikrindami, kad visi žemės riešutai būtų susiję su sirupu.

3 žingsnis:

Supilkite mišinį į suteptą formą sviestu ar margarinu. Gerai paskleiskite, kad būtų vienoda.

4 žingsnis:

Leiskite atvėsti maždaug 30 minučių arba tol, kol ritė bus pakankamai tvirta, kad ji būtų supjaustyta.

5 žingsnis:

supjaustykite kvadratėlius ar deimantus, norimą dydį.

6 žingsnis:

Jūsų „Rapadura-Foot“ yra pasirengęs mėgautis! Laikykite uždarame inde, kad išlaikytumėte traškumą.

Dabar, kai išmokote pasigaminti „Rapadura“ kojas, pasinaudokite proga pasidalyti šiuo skaniu receptu su draugais ir šeima. Aš tikiu, kad visiems tai patiks!

geras apetitas!






<Žmonės taip pat klausia>

<Žinių skydelis>



Scroll to Top