Kaip pasigaminti česnako skilteles ir aliejų su šonine

Kaip pasigaminti česnako ir šoninės aliejaus pilną

Jei esate makaronų gerbėjas ir mėgstate intensyvius skonius, česnako ir šoninės aliejus yra skani galimybė išbandyti. Šis klasikinis itališkos virtuvės receptas yra paprastas gaminti ir džiugina visus skonius. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti šį malonumą namuose.

ingredientai:

  • 250 g spagečių tipo makaronų
  • 200 g supjaustyto lašinių
  • 4 maltos česnako skiltelės
  • 1/2 puodelio alyvuogių aliejaus
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • Smulkintos petražolių baigti

paruošimo režimas:

  1. Didelėje keptuvėje, uždėkite vandenį virti ir įpilkite druskos.
  2. Kai vanduo verda, įpilkite makaronų ir virkite pagal pakavimo instrukcijas.
  3. Kol makaronai virsta didelėje keptuvėje
  4. Nuimkite lašinius iš keptuvės ir atidėkite.
  5. Toje pačioje keptuvėje įpilkite pjaustyto česnako ir pakepinkite ant silpnos ugnies iki auksinės.
  6. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir leiskite šilti.
  7. Kai makaronai yra al dente, nusausinkite ir įpilkite į keptuvę su česnaku ir alyvuogių aliejumi.
  8. gerai sumaišykite, kad makaronai būtų susiję su alyvuogių aliejumi ir česnakais.
  9. Įpilkite keptos šoninės ir dar kartą sumaišykite.
  10. Pagarba su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį.
  11. Apdaila su kapotomis petražolėmis viršuje.
  12. Jūsų česnako ir lašinių aliejus yra paruoštas patiekti! Šis receptas gauna maždaug 4 porcijas ir jį lydi žalios salotos ar net sunaudotos atskirai. Česnako ir lašinių skonis kartu su alyvuogių aliejumi sukuria skonių sprogimą burnoje.

    Dabar, kai žinote, kaip tai padaryti, išbandykite namuose ir nustebinkite savo šeimą bei draugus su skonio pilnu lėkštėmis. Geras apetitas!

Scroll to Top