Kaip pasigaminti filė mignon medienos padaže

Kaip padaryti filė mignon medienos padaže

„Filet Mignon“ su medžio padažu yra klasikinis ir rafinuotas patiekalas, kuris džiugina visus skonius. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti šį skanų receptą. Nagi!

ingredientai:

  • 4 Filet Mignon kepsniai
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 200 ml Madeira Wine
  • 200 ml mėsos sultinio
  • 1 šaukštas kukurūzų krakmolo
  • Vanduo

paruošimo režimas:

  1. Pagardinkite filė „Mignon“ kepsnius su druska ir pipirais pagal skonį.
  2. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies.
  3. Įpilkite filė „Mignon“ kepsnių ir paruduokite juos iš abiejų pusių. Rezervas.
  4. Toje pačioje keptuvėje įpilkite pjaustyto svogūno ir susmulkinto česnako. Pakepinti iki auksinio.
  5. Įpilkite medžio vyno ir leiskite jam sumažinti per pusę.
  6. Įpilkite sultinį ir virkite keletą minučių.
  7. ištirpinkite kukurūzų krakmolą kai kuriame vandenyje ir įpilkite į padažą, nuolat maišydami, kol sutirštės.
  8. Įdėkite filė „Mignon“ kepsnius atgal į keptuvę ir virkite dar keletą minučių.
  9. Patiekite filė mignoną su medžio padažu, lydimi baltųjų ryžių ir pakepintų bulvių.
  10. Šis filė „Mignon“ medienos padažo receptas puikiai tinka ypatingoms progoms arba nustebinti ką nors brangų. Medžio padažas suteikia lėkštei šiek tiek rafinuotumo ir padidina mėsos skonį. Išbandykite ir mėgaukitės skaniu patiekalu!

    geras apetitas!

Scroll to Top