Kaip padaryti fradinho Bean farofa
„Farofa“ yra tradicinis Brazilijos virtuvės patiekalas, o viena skaniausių versijų yra „Frandinho“ pupelių trupiniai. Šį receptą lengva gaminti ir puikiai dera su įvairiais patiekalais, tokiais kaip „Feijoada“, „Barbekiu“ ir net kaip salotų akompanimentą. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti šį malonumą. Patikrinkite!
ingredientai:
- 1 puodelis virtų fradinho pupelių
- 2 puodeliai kasavos miltų
- 1 maltos terpės svogūnai
- 2 maltos česnako skiltelės
- 3 šaukštai sviesto
- Sal pagal skonį
- Juodieji pipirai pagal skonį
- Smulkintos petražolių pagal skonį
paruošimo režimas:
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies.
- Įpilkite pjaustyto svogūno ir česnako bei pakepinkite iki auksinės.
- Įpilkite virtų fradinho pupelių ir gerai išmaišykite.
- Palaipsniui įpilkite manijos miltų, visada maišydami, kad ne užstrigtumėte.
- Pagarba su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį.
- Maišykite, kol farofa bus labai laisva ir auksinė.
- Išjunkite šilumą ir užbaikite susmulkintomis petražolėmis.
Fradinho Bean Farofa yra paruoštas patiekti! Jį lydi mėsa, paukštiena, žuvis ar net vartojamos kaip pagrindinis patiekalas. Jei norite, prie recepto galite pridėti kitų ingredientų, tokių kaip šoninė, pipirų dešra ar alyvuogės, kad suteiktumėte ypatingą palietimą. Naudokite savo kūrybiškumą ir mėgaukitės šiuo malonumu!
Tikimės, kad jums patiko šis Fradinho Bean trupinių receptas. Išbandykite tai namuose ir pasidalykite tuo su draugais ir šeima. Geras apetitas!