Kaip pasigaminti jaučio krūties

Kaip pasigaminti jaučio krūtinę

OX krūtis yra labai skani ir universali mėsa, kurią galima paruošti įvairiais būdais. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jums skanų keptos jaučių krūties receptą, kuris yra minkštas ir sultingas. Patikrinkite!

ingredientai:

  • 1 kg jaučio krūties
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 šaukštai aliejaus
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • 1 puodelis mėsos sultinio
  • 1 įlankos lapas

paruošimo režimas:

  1. Dubenyje pagardinkite jaučio krūtinę česnaku, svogūnu, druska ir juodaisiais pipirais. Tegul jūrinė mažiausiai 1 valandą.
  2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir paruduokite jaučio krūtį iš visų pusių.
  3. Įpilkite mėsos sultinio ir įlankos lapų. Uždenkite keptuvę ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 2 valandas arba tol, kol mėsa minkšta.
  4. Nuimkite jaučio krūtinę iš keptuvės ir įdėkite ją į kepimo indą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 ° C temperatūroje maždaug 30 minučių iki rudos spalvos.
  5. Išimkite iš krosnies, leiskite atsistoti kelioms minutėms ir supjaustykite jaučio krūtinę.
  6. Tarnavimas jaučio krūtinei:

    Keptos jaučio krūtinėlę puikiai lydi virtų bulvių ir daržovių tyrė. Taip pat galite pasigaminti sumuštinių su mėsos griežinėliais, pridėdami ištirpinto sūrio ir pasirinktų padažų. Tai yra skanus pasirinkimas specialiems pietums ar vakarienei!

    Papildomi patarimai:

    Kad jaučio krūtinė būtų dar skanesnė, marinate galite pridėti prieskonių, tokių kaip rozmarinas, čiobrelis ar rūkyta paprika. Kepimo keptuvėje taip pat galima pridėti daržovių, tokių kaip morkos ir bulvės, kad gautumėte pilną patiekalą.

    Išbandykite šį kepsnio jaučio krūties receptą ir nustebinkite save rezultatu! Geras apetitas!

Scroll to Top