Kaip pasigaminti kalakutienos krūtinę

Kaip pasigaminti skanią ir sveiką kalakutienos krūtinę

Jei ieškote sveikos ir sveikos mėsos varianto, kalakutienos krūtinė yra puikus pasirinkimas. Turkijos krūtinėje yra mažai riebalų ir kalorijų, be aukštos kokybės baltymų šaltinis. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus paruošti skanią ir sultingą kalakutienos krūtinę. Nagi!

ingredientai:

  • 1 kalakutienos krūtinė
  • Sal pagal skonį
  • Karalystės pipirai pagal skonį
  • Žolelės ir jūsų pasirinktos prieskoniai

žingsnis po žingsnio:

1. Paruošimas:

Įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje Tuo tarpu kalakutienos krūtinę nuplaukite tekančiu vandeniu ir išdžiovinkite popieriniais rankšluosčiais. Būtinai pašalinkite bet kokį riebalų perteklių.

2. Laikoma kalakutienos krūtinė:

Pagardinkite žiaurią krūtį su druska, juodaisiais pipirais ir jūsų pasirinktais žolelėmis bei prieskoniais. Galite naudoti česnako miltelių, svogūnų miltelių, paprikos, čiobrelių, rozmarinų, be kita ko, derinį. Gerai įtrinkite prieskonius per kalakutienos krūtinės paviršių.

3. Kepti Peru krūtis:

Įdėkite kalakutienos krūtinę į kepimo indą ir uždenkite aliuminio folija. Kepkite įkaitintoje orkaitėje ir kepkite maždaug 20 minučių už kilogramą mėsos. Per pusę laiko būtinai pasukite kalakutienos krūtinę, kad užtikrintumėte vienodą virimą.

4. Patikrinkite virimo tašką:

Norėdami patikrinti, ar kalakutienos krūtinė yra virta, įdėkite mėsos termometrą į storiausią mėsos dalį. Vidinė temperatūra turėtų siekti 75 ° C. Jei neturite termometro, padarykite nedidelį pjūvį kalakutienos krūtinės centre. Mėsa turi būti balta ir sultinga, be rožinės požymių.

5. Poilsis ir pjaustymas:

Pašalinus krosnies kalakutienos krūtinę, uždenkite ją aliuminio folija ir leiskite pailsėti maždaug 10 minučių. Tai padės išlaikyti mėsos sultingumą. Tada supjaustykite kalakutienos krūtinę plonomis griežinėmis ir patiekite.

Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti skanią ir sveiką kalakutienos krūtinę, pasinaudokite proga ją įtraukti į savo patiekalus. Kalakutienos krūtinė gali būti naudojama sumuštiniuose, salotose, įvyniojimuose ir įvairiuose kituose preparatuose. Išbandykite įvairius prieskonius ir derinius, kad pakeistumėte skonį. Geras apetitas!

Scroll to Top