Contents
Kaip pasigaminti kepsnį su pomidorų padažu
Įvadas
Jei esate raudonos mėsos gerbėjas ir mėgstate gerą pomidorų padažą, tada šis kepsnio receptas su pomidorų padažu jums puikiai tinka. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti skanų patiekalą, kuris tikrai patiks visiems. Nagi?
ingredientai
Norėdami gaminti kepsnį su pomidorų padažu, jums reikės šių ingredientų:
- Jūsų pasirinkimo stiebai
- Druska ir pipirai pagal skonį
- alyvuogių aliejus
- 1 susmulkintas svogūnas
- 2 maltos česnako skiltelės
- 1 pomidorų padažo skardinė
- 1 šaukštas pomidorų ekstrakto
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- Raudonininkas pagal skonį
- Tuožo sūris (neprivaloma)
žingsnis po žingsnio
Dabar, kai jau turite visus ingredientus, eikime žingsnis po žingsnio, kad keptumėte su pomidorų padažu:
- Įkaitinkite keptuvę su lašeliu alyvuogių aliejaus.
- Pagardinkite kepsnius su druska ir pipirais pagal skonį.
- kepkite kepsnius keptuvėje, pasukdami juos taip, kad jie būtų auksiniai iš abiejų pusių. Rezervas.
- Toje pačioje keptuvėje, jei reikia
- Įpilkite pomidorų padažo, pomidorų ekstrakto, cukraus ir raudonėlio. Gerai sumaišykite.
- Leiskite padažui virti ant silpnos ugnies maždaug 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
- kepsnius įdėkite atgal į keptuvę su padažu ir virkite dar keletą minučių, kad sugertų skonį.
- Jei norite, ant kepsnių pabarstykite tarkuotą sūrį ir leiskite jam ištirpti.
- Patikrinkite kepsnį su pomidorų padažu, lydimi baltųjų ryžių ir žalių salotų.
Išvada
Kepsnys su pomidorų padažu yra skanus ir lengvai paruoštas pasirinkimas skaniam patiekalui. Turėdami nedaug ingredientų ir paprastą žingsnį po žingsnio, galite mėgautis šiuo patiekalu namuose. Išbandykite ir nustebinkite rezultatu!
Tikimės, kad jums patiko šis tinklaraštis apie tai, kaip pasigaminti kepsnį su pomidorų padažu. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite jį komentaruose žemiau. Geras apetitas!