Kaip pasigaminti keptų saldainių sausainį

Kaip pasigaminti keptų saldainių sausainį

Įvadas

Kepti saldainių sausainiai yra malonumas ir puikus pasirinkimas palydėti kavą ar arbatą. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime paruošti šį tradicinį ir skanų receptą.

ingredientai

Norėdami gaminti keptus saldainių sausainius, jums reikės šių ingredientų:

  • 500 g saldus pabarstykite
  • 2 puodeliai cukraus
  • 1 puodelis vandens
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Kepti aliejus

paruošimo režimas

  1. keptuvėje sumaišykite cukrų, vandenį, sviestą ir druską. Atneškite į vidutinę ugnį ir užvirkite iki vielos taško sirupo.
  2. Į didelį dubenį padėkite saldų pabarstykite ir užpilkite karštą sirupą ant viršaus. Gerai sumaišykite iki vienalytės masės
  3. Tešlą tegul pailsėtų apie 10 minučių.
  4. Tuo tarpu įkaitinkite aliejų gilioje keptuvėje, kad keptumėte sausainius.
  5. Su aliejumi sutepta rankomis, paimkite nedideles masės porcijas ir suformuokite sausainius norima forma.
  6. Kepkite sausainius karštame aliejuje iki auksinės ir traškios.
  7. Nuimkite sausainius su laužu ir padėkite juos ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais, kad absorbuotų aliejaus perteklių.
  8. Leisk atvėsti ir tarnauti.
  9. papildomi patarimai

    Čia yra keletas papildomų patarimų, kaip padaryti jūsų keptų kvailių sausainius dar skanesnius:

    • Pabandykite pridėti žiupsnelį cinamono miltelių prie tešlos, kad būtų ypatingas prisilietimas.
    • Galite pakeisti sausainių formą, kurti ritinius, rutulius ar net naudoti pjaustytuvus, kad sukurtumėte skirtingus formatus.
    • Jei norite, galite kepti slapukus, užuot juos kepdami. Tiesiog įdėkite juos į riebalą kepimo indą ir kepkite įkaitintoje krosnyje 180 ° C temperatūroje maždaug 20 minučių arba iki auksinės.

    Išvada

    Kepti saldainių sausainiai yra skanūs ir lengvai pagaminami. Naudodami šį receptą galite paruošti šiuos slapukus namuose ir nustebinti savo šeimą bei draugus. Išbandykite ir mėgaukitės!

Scroll to Top